Koc­cin­tott a Sar­gen­tini-je­len­tésre a Job­bik

2018. szeptember 17. (hétfő) 14:51 - doszerk

Ki­a­dós ita­lo­zás­sal és rend­kí­vüli frak­ció­ülés­sel ün­ne­pelte meg a Job­bik a Sar­gen­tini-je­len­tés el­fo­ga­dá­sát egy min­den földi jóval el­lá­tott well­ness-szál­lo­dá­ban és a híres Fritt­mann-pin­cé­szet­ben, Solt­vad­ker­ten. Szó sze­rint meg­tap­sol­ták a Ma­gyar­or­szá­got meg­szé­gye­ní­teni akaró po­li­ti­kai ak­ciót - írja a Ripost.

Egy év után ismét meghívták a Ripostot a  Jobbik "szigorúan titkos" frakcióülésére.

A párt lényegében már kettészakadt, de még mindig vannak a Jobbik vezetőségében  olyanok, akik „másképp látják a dolgokat”. Ők voltak azok, akik egy év után ismét  meghívták a  stábját a hétvégi frakció­ülésre. Szerették volna, ha saját szemünkkel látjuk, hogyan ünnepli meg a Vona Gábor által bábként mozgatott új pártvezetés a hírhedt Sargentini-jelentés megszavazását.

Frittmannál koccintottak Sorosra és Sargentinire

Méghozzá egy kiadós ivászat keretében a Duna–Tisza köze egyik leghíresebb pincéjében Frittmannéknál. Először aludni is a pincészet vendégházában akartak, de a mindig finnyás Gyöngyösi Márton alelnök nem találta elég jónak a háromcsillagos vendégházat. Így inkább a kiskőrösi, luxuskörülményeket biztosító Hotel Vinumot választották, persze közpénzen. 

A képek tanúsága szerint a rendezvényen jelen volt a dunaújvárosi Pintér Tamás is, aki szintén részese volt a mulatozásnak a koccintgatásoknak a Frittmann pincészetnél. Ezzel elismerve és ünnepelve azt a jelentést, mely Magyarország ellen született és amely az ország szuverenitását sutba dobva közkonccá tette hazánkat és a magyarokat, egyszersmind hitet téve a migránsok, az illegális bevándorlás és a Soros-terv mellett. Ezzel pedig végérvényesen és visszavonhatatlanul beállt azok sorába, akik azt szeretnék, hogy Magyarország bevándorlóország legyen. Miközben ezzel tölti az idejét, Dunaújvárosnak semmi haszna nincs abból, hogy Pintér Tamás a Parlament padjait koptatja.

„Áfás” számlát kértek jó előre Frittmannéknál is, ahol aztán lelkesen koccintottak a Soros–Sargentini-jelentés elfogadására. A sűrű poháremelgetés közben folyamatosan Orbán Viktort szidalmazták. Felemlegették a „hős” jobbikos EU-képviselőt, Balczó Zoltánt is, aki belenyilatkozta a kamerákba, hogy mennyire egyetért a Soros–Sargenti-vádirat Magyarországot elítélő kitételeivel. A jobbikosok többször is reménykedve emelték poharukat arra, hogy majd a „ravasz Soros” jól „kicsinálja a Fideszt”.

Piálás közpénzen

Persze hogy a frakcióköltségek terhére, magyarán közpénzen ittak Soros és Sargentini egészségére a Frittmann-pincészet dolgozóinak, no meg  a  becsempészett munkatársainak a szeme láttára és füle hallatára.(Odabent nem mertünk fotózni, nehogy lebukjunk, de mindent láttunk és hallottunk. És közben dolgozott a szabadtéri stáb is.)

 

 

 

 

 

Közvetlen közelről hallgathattuk és fotózhattuk a nagy ünneplést, Sargentini megdicsőülését. Nem volt elég, amit ott helyben megittak, többen ládaszámra vitték a borokat fel a buszra, be a szállodába, onnan meg haza. Magyar Zoltán, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának alelnöke kezdte meg a sort, aztán a többiek is vérszemet kaptak. Később megindult Gyöngyösi Márton is. Az alelnök úr kettesével pakolta a kartonokat.

A jobb napokat is látott exvízilabdázó, Steinmetz Ádám ugyancsak bespájzolt a Frittmann-borokból. Nincs tudomásunk arról, hogy mindezt, saját zsebből fizették volna, pedig ott voltunk "testközelben". Csak láttuk volna, ha bármelyikük is előhúzza a pénztárcáját...

Aztán nagy nehezen sikerült összeszedni és felterelni a buszra a Sargentini-jelentést alaposan megünneplő jobbikosokat, néhányuknak már segítség kellett, hogy meg ne botoljon a több karton bor cipelése közben. Jól jött a „piabusz", hogy ne kelljen senkinek az ivászat után visszaautózni a szállodába, persze ezt is a parlamenti keret terhére. Aztán volt még némi hangoskodás és „orbánozás” a szállodában is, de aztán kidőltek a fiúk.

A Jobbik újra együtt reggelizett a Riposttal

Másnap reggel aztán, ahogy egy évvel ezelőtt, ismét együtt reggelizhettünk a kissé másnaposnak tűnő jobbikosokkal. Megint a közvetlen közelükben, alig fél méterre tőlük hallgathattuk hogyan reménykednek abban, hogy majd a Soros „betesz a kormánynak”, meg hogy azért ez a Sargentini-jelentés jól „odaba*ott”,  és ügyesek voltak a Soros-emberei akik ezt összehozták.

Varga-Damm Andrea, a Bundás Andi névre hallgató képviselő asszony is lelkesen dicsérte Judith Sargentinit, de aztán Vona Gábor került szóba a reggelizőasztalnál. Mi tagadás, többen is megmorogták a bukott vezért. Hogy úgy otthagyta a szerencsétlen pártot, mint „eb a Szaharát”. És hogy jó lenne, ha csinálna végre valamit ahelyett, hogy kisgatyában porszívózgat valami videóban és „hülyét csinál magából”.

A frakcióülésen is Sargentinit éltették

A reggeli után jött egy kiadós wellness, a jobbikosok –szokás szerint közpénzen – jól kifürödték magukat a Hotel Vinum gyönyörű fürdőjében. Nem véletlenül ragaszkodtak a fapados Frittmann vendégház helyett a luxuskörülményekhez, jól jött a szauna, meg a hideg-meleg fürdő az erősen másnaposnak tűnő honatyáknak, aztán jöhetett végre a frakcióülés.

Miután odabent is bőségesen éltették Sargentinit, még az az ötlet is felmerült, hogy az országgyűlési frakció nevében gratuláló táviratot küldjenek neki. Sneider pártelnök úr később kiírta a Facebookra: „A Sargentini-jelentés jogállamiságra vonatkozó részeit tagadni nem tudjuk.” Gyöngyösi Márton alelnök is közzétett egy nyilatkozatot, amelyben feketén-fehéren kijelentette: „A Sargentini-jelentés egy tágabb közösség érdekeinek védelme.

Később Sneider Tamás javaslatára, megdöbbentő párthatározatot hoztak, hogy a Jobbik ettől a naptól kezdve nem lesz többé ellenzéki párt. Hát akkor micsoda? Megvan a megoldás! ELLENÁLLÓK lesznek - így döntöttek szó szerint -, és nem ellenzékiek! Hogy ez egy új betyársereg létrehozását jelenti vagy a Sargentini-partizánosztag létrehozását, azt még nem tudni.

No és ha nem lesznek többé parlamenti ellenzék, akkor mikortól nem veszik majd fel a fizetésüket? Otthagyják még az általuk annyira buzgón megszavazott fizetésemelést is?

- Fotók és cikk forrása: ripost.hu -

A rovat további hírei: Politika

Orbán: a magyar határt magyar katonák és rendőrök fogják védeni

Orbán: a magyar határt magyar katonák és rendőrök fogják védeni

2018. október 17. (szerda)

A miniszterelnök szerint az Európai Bizottság javaslataival szemben Magyarország határait magyar katonák és rendőrök fogják védeni, és az ország semmilyen betelepítési programot nem fogad el.

Feljelentés a Jobbikban

Feljelentés a Jobbikban

2018. október 16. (kedd)

Tovább folytatódik a Jobbik darabokra hullása. Ahogy az Origo is folyamatosan beszámolt róla, Simicska Lajos pénzosztási módszere egyre világosabban látszanak - írja az origo.hu.

"Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel szeretnének együtt élni és kivel nem"

"Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel szeretnének együtt élni és kivel nem"

2018. október 16. (kedd)

Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.

Több éve tart a Jobbik balra tolódása

Több éve tart a Jobbik balra tolódása

2018. október 13. (szombat)

A Jobbik frakciójából kizárt Volner János országgyűlési képviselő péntek este az M1 aktuális csatornán arról beszélt, hogy "felült" Sneider Tamás, a párt elnöke ígéreteinek, bízott benne, hogy véget vet a balratolódásnak, mert ezt "egy volt skinhead nyugodtan megígérheti".

Orbán: Brüsszel gőzerővel gyártja a betelepítési programokat

Orbán: Brüsszel gőzerővel gyártja a betelepítési programokat

2018. október 12. (péntek)

Brüsszelben gőzerővel gyártják a betelepítési programokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök úgy fogalmazott: a Brüsszelben ma hatalmon lévő bevándorláspárti erők a májusi európai parlamenti (EP) választásig mindent át akarnak erőltetni, mert előfordulhat, hogy a szavazás után egy bevándorlást elutasító többség jön létre a kontinensen.

Spiclihálózat működik a Jobbikban

Spiclihálózat működik a Jobbikban

2018. október 10. (szerda)

Nemcsak a Jobbik-frakció bomlik, hanem egyre kevesebb a vidéki alapszervezet is. A napokban feloszlatta magát a párt szekszárdi alapszervezete - írj az Origo.

Véd a déli kerítés

Véd a déli kerítés

2018. október 10. (szerda)

A nemzetbiztonsági szolgálatok véleménye szerint csökkent a biztonsági kockázat, amióta áll a kerítés a déli határon - mondta a Fidesz-frakció szóvivője szerdán az M1 aktuális csatornán.