Most nem ment az utánpótlásnak

spigott - 2018. szeptember 20. 8:05

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán, az ifik nagy csatában szenvedtek vereséget a vendég győriektől.

Míg a felnőttek a Fradi ellen léptek pályára, addig a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese a Győri Audi ETO KC korosztályos csapatait látta vendégül az első osztályú utánpótlás bajnokságok újabb fordulójában. A serdülőknél a győriek számította esélyesebbnek, s ezt sajnos már az első félidőben bizonyították is. fiataljaink nagyon sok hibával játszottak támadásban, védekezésük sem működött rendesen, így harmincpercnyi játékot követően 3-15-ös állást mutatott az eredményjelző. A fordulást követően valamelyest feljavult a mieink játéka, végre megérkeztek a gólok is, ám végül ez is csak arra volt elég, hogy megmaradjon a két gárda közti félidei különbség, a győriek magabiztos győzelmét nem veszélyeztette semmi sem (16-28).

Kép: DO-archív

Az ifjúságiak találkozója szorosabb csatát hozott, igaz az első felvonás itt is a győriek számára alakult jobban, ugyanis Róth Kálmán együttese 19 gólt szerzett a szünet előtt úgy, hogy cserébe "csak" 14-et kapott. A térfélcsere után mindent elkövettek a mieink a felzárkózásért, ám hiába Jovovic kilenc és Koronczai nyolc találata, végül a Rába-parti egylet örülhetett a 34-31-es győzelemnek, ami egyben azt is jelentette, hogy ifjúsági csapatunk elszenvedte idei első vereségét a bajnokságban.

Eredmények, gólszerzőink:

Serdülők
DKKA – Győri Audi ETO KC 16-28
(3-15)
Gólszerzőink: Kecskés Noémi 6, Vass Víta 4, Kocsi Diána 2, Keresztes Elizabet 1, Varjas Lara 1, Rezneki Fanni 1, Gál Borbála 1.

Ifjúságiak
DKKA – Győri Audi ETO KC 31-34
(14-19)
Gólszerzőink: Jovovic Jovana 9, Koronczai Petra 8, Mihály Petra 5, Fodor Neszta 5, Kanyó Viktória 2, Takács Cecilia 1, Frányó Laura 1.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.