Rangos torna a Gárdonyiban

spigott - 2018. szeptember 13. 13:05

A Danubius KSE tollaslabdázóinak öt játékosa is megméreti magát a szombati országos felnőtt ranglista versenyen.

Újváros Kupa elnevezéssel rendez országos felnőtt ranglista versenyt szombaton a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya a Gárdonyi iskola tornatermében. A viadalra az ország több neves klubjából érkeztek nevezések, így hazai versenyzők mellett a győriek, veszprémiek, székesfehérváriak, valamint négy fővárosi klub tollaslabdázói is rajthoz állnak a megméretésen. A dunaújvárosi Danubius KSE-t Nemoda Zsuzsanna, Tóth Réka, Varga Gabriella, Rostási Tibor és Jakab János képviseli a rendezvényen.

Kép: DO-archív

Mint azt Jakab János, a Danubius KSE edzője elmondta, Nemoda Zsuzsanna és Tóth Réka mindenképpen szeretnének érmet szerezni a viadalon, mely egyébként remek felkészülési lehetőséget jelent számukra a szeptember 14-i első csapatbajnoki fordulóra is. Az Újváros Kupán négy tollaslabda pályán küzdhetnek meg egymással a résztvevők C és D kategóriában, a férfi és női egyéni mellett férfi és női párosban, illetve vegyes párosban is. A torna szombaton délelőtt kilenc órakor kezdődik, s a tervek szerint este hét óráig tart, a belépés természetesen ingyenes, s a szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a gárdonyi iskola tornatermében.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.