Több jó teljesítmény kell

spigott - 2018. szeptember 22. 10:06

A bajnoki ezüstérmes Ferencváros után a címvédő győrieket látja vendégül ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Ferencváros elleni 36-23-as hazai vereség után sem pihenhetett sokat a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, ugyanis ma este hat órától már újabb feladat vár a mieinkre, akik a címvédő, a legutóbbi BL-kiírás győztese, a Győri Audi ETO KC együttesét látják vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A Rába-parti zöld-fehérek természetesen eddigi összes meccsüket megnyerték a K&H női kézilabda liga idei küzdelmeiben, s négy fordulót követően nyolc szerzett ponttal állnak a tabella második helyén az egy meccsel többet játszó Ferencváros mögött. A szombaton este hat órakor kezdődő dunaújvárosi összecsapásnak is egyértelműen a vendégek az esélyesei, s tisztában van ezzel együttesünk vezetőedzője, György László is, aki ezzel együtt abban bízik, hogy sikerül jobb teljesítményt nyújtaniuk, mint a Ferencváros ellen.

- Nagy tanulsága volt a Fradi elleni szerdai találkozónak az, hogy két-három jó egyéni teljesítménnyel nem lehet szoros meccset játszani egy ilyen szintű csapat ellen. Sajnos támadásban rengeteg volt a hibánk szerdán, az első félidőben 13, míg a mérkőzés egészében összesen 20 technikai hibát követtünk el, s ezt a fővárosiak kegyetlenül megbüntették a mérkőzés hajrájában. Most sem lesz könnyebb, a világ legjobb csapata ellen lépünk pályára, az esélyek egyértelműek, viszont ahhoz, hogy tartani tudjuk magunkat, s egy jó meccset játszunk a győriekkel, nemcsak csapatként, hanem egyénileg is muszáj lesz jó teljesítményt nyújtanunk, arról nem is beszélve, hogy annyi technikai hibát sem követhetünk el, mint a Ferencváros ellen.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.