Több jó teljesítmény kell

spigott - 2018. szeptember 22. 10:06

A bajnoki ezüstérmes Ferencváros után a címvédő győrieket látja vendégül ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Ferencváros elleni 36-23-as hazai vereség után sem pihenhetett sokat a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, ugyanis ma este hat órától már újabb feladat vár a mieinkre, akik a címvédő, a legutóbbi BL-kiírás győztese, a Győri Audi ETO KC együttesét látják vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A Rába-parti zöld-fehérek természetesen eddigi összes meccsüket megnyerték a K&H női kézilabda liga idei küzdelmeiben, s négy fordulót követően nyolc szerzett ponttal állnak a tabella második helyén az egy meccsel többet játszó Ferencváros mögött. A szombaton este hat órakor kezdődő dunaújvárosi összecsapásnak is egyértelműen a vendégek az esélyesei, s tisztában van ezzel együttesünk vezetőedzője, György László is, aki ezzel együtt abban bízik, hogy sikerül jobb teljesítményt nyújtaniuk, mint a Ferencváros ellen.

- Nagy tanulsága volt a Fradi elleni szerdai találkozónak az, hogy két-három jó egyéni teljesítménnyel nem lehet szoros meccset játszani egy ilyen szintű csapat ellen. Sajnos támadásban rengeteg volt a hibánk szerdán, az első félidőben 13, míg a mérkőzés egészében összesen 20 technikai hibát követtünk el, s ezt a fővárosiak kegyetlenül megbüntették a mérkőzés hajrájában. Most sem lesz könnyebb, a világ legjobb csapata ellen lépünk pályára, az esélyek egyértelműek, viszont ahhoz, hogy tartani tudjuk magunkat, s egy jó meccset játszunk a győriekkel, nemcsak csapatként, hanem egyénileg is muszáj lesz jó teljesítményt nyújtanunk, arról nem is beszélve, hogy annyi technikai hibát sem követhetünk el, mint a Ferencváros ellen.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.