Fölényes siker a serdülőknél

Szárszó Lajos - 2018. október 16. 13:12

Veretlenül, 18-0-s szettaránnyal nyerte meg a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi OSB alapszakaszát!

Ezúttal Budapesten, a Malév pályáján rendezték meg a röplabdázók U17-es korosztályának csoportkörét, melyen a DSE Röplabda Akadémia fiataljai rendkívül jól szerepeltek, hiszen mindhárom mérkőzésüket magabiztos játékkal 3-0-ra nyerték. Ahogy az első, így a második fordulóban is nagy fölényben játszottak Bartal Gergely tanítványai, akinek így volt lehetősége mindenkinek játéklehetőséget adnia, amivel ők éltek is.

Kép: DO-archív

Bartal Gergely: - Örülök, hogy a srácok most is odafigyeltek, és szinte a maximumot kihozták a mérkőzésekből. Nagyon örülök neki, hogy a keretben mindenkinek lehetőséget nyújthattam az alapszakaszban. A továbbiakban már nehezebb és színvonalasabb mérkőzésekre számítok. Sajnos sérülés miatt nem volt jelen Kecskeméti Bálint, akit mihamarabb visszavárunk. Történtek pozíció cserék, kipróbáltam új felállásokat, de ezt a csapat nem érezte meg, néhol látványos támadásainkkal értek véget a játékmenetek. Dolgozunk tovább, hogy még jobb fizikai állapotba kerüljünk. A technikánkon és a gyorsaságunkon csiszolni kell, de már fejlődünk benne, ami mindenképp pozitívum a számomra. Izgatottan várjuk a következő körre a sorsolást.

Eredmények:
DSE Röplabda Akadémia-1 – Vegyész RC Kazincbarcika II.: 3-0 (25-1, 25-3, 25-7)
TFSE Neumann – DSE Röplabda Akadémia-1: 0-3 (0-25, 6-25, 6-25)
DSE Röplabda Akadémia-1 – MALÉV SC: 3-0 (25-10, 25-13, 25-18)

A DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata: Vicsik Szabolcs, Szabó Máté, Sümegi Kristóf, Dulcz Bende, Balázs Bálint, Tamási Dávid, Majoros Balázs, Quintz Tamás. Vezető edző: Bartal Gergely.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.