Botlott az éllovas

spigott - 2018. november 18. 8:17

Nem tudott meglépni üldözőitől a listavezető Akrasz-Bau együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három találkozóval folytatódott, s fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának tizenegyedik, idei utolsó fordulója. A Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában először az ötödik Papa SE, valamint a sereghajtó B.T. Mirage együttesei mérték össze erejüket. A Mirage gárdája egészen a 31. percig nyílttá tudta tenni a találkozót, ám az utolsó tizennyolc percben hat gólt kapott úgy, hogy cserébe egyet sem tudott szerezni, így a sokáig szoros meccset végül simán, 7-1-re nyerte a Papa SE, mely megerősítette ötödik helyét a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

Fordulatos csatát vívott viszont egymással listavezető Akrasz-Bau és a hetedik Varázs Kép gárdája. Az éllovas úgy kezdett, ahogy azt remélte, az első félidő után 2-0-ra, míg a 30. percben már 3-0-ra vezettek Dudás Péterék, ám a Varázs Kép ekkor sem adta fel, óriási hajrát nyitva kiegyenlített, így némi meglepetésre 3-3-as döntetlennel ért véget az összecsapás. Jóval több gólt hozott a hatodik Gyalog Galopp és a kilencedik Széchenyi Pékség találkozója, melyen előbbiek már az első félidőt követően 8-2-re vezettek a mindössze öt játékossal felálló Széchenyi ellen, s ugyan a fordulás után már kisebb volt a különbség a csapatok között, a Gyalog Galopp így is kiütéses, 12-4-es sikernek örülhetett.

Eredmények

Papa SE – B.T. Mirage 7-1 (1-0)
Akrasz-Bau SE – Varázs Kép 3-3 (2-0)
Széchenyi Pékség – Gyalog Galopp 4-12 (2-8)

A Campus Osztály állása a 11. forduló után: 1. Akrasz-Bau SE 28 pont, 2. Gaszisportvideo 25 pont, 3. Gazdagok és Szépek 24 pont, 4. Tízpróbások 22 pont, 5. Papa SE 21 pont, 6. Gyalog Galopp 19 pont, 7. Varázs Kép 15 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Széchenyi Pékség 10 pont, 10. Black & White 7 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 12. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.