Felemás mérleg az utánpótlásnál

spigott - 2018. november 8. 17:13

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgói simán nyertek, az U19-esek viszont meglepő vereséget szenvedtek Balatonfüreden.

Idegenben, a Balatonfüred otthonában folytatta a korosztályos bajnokságok küzdelmeit kedden a Dunaújváros PASE U17-es és U19-es labdarúgó csapata. Az idei szezonban még veretlen U17-es együttesnek mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy visszaszerezze az első helyet a két mérkőzéssel többet játszó Főnix Gold-tól, s a dunaújvárosi fiatalok ennek szellemében vágtak is neki idei tizedik bajnokijuknak.

Kép: DO-archív

A DPASE már a 11. percben előnybe került, s ezt a félidő derekáig további két góllal növelni is tudta, így a szünetre már 3-0-s előnnyel vonulhatott. A fordulás után sem álltak le a mieink, akik újabb két találattal szomorították ellenfelüket, s mivel saját kapujuk előtt is határozottak voltak, így 5-0-s győzelmet aratva álltak vissza a harmadosztályú bajnokság első helyére. A negyedik helyen álló U19-esek is esélyesként várták mérkőzésüket, ám ezúttal igen rossz napot fogtak ki labdarúgóink. A hazaiak ugyanis a mérkőzés első és utolsó tíz percében is két-két gólt szereztek, miközben a mieink minden lehetőségüket elpuskázták, így nem kis meglepetésre a Balatonfüred sima, 4-0-s győzelmet aratott, így a DPASE gárdája visszacsúszott a tabella ötödik helyére.

Eredmények, gólszerzőink

U17
Balatonfüredi USC – DPASE 0-5
(0-3)
Gólszerzőink: Tóth Szabolcs, Kovács Barnabás, Gráczer Máté, Gaál Milán, Al-Sheraji Rauf Mohamed.

U19
Balatonfüredi USC – DPASE 4-0
(2-0)

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.