Hajrágyőzelem hazai pályán

spigott - 2018. november 5. 12:29

A vártnál nehezebben, de végül begyűjtötte a két pontot a DUE-RFT floorball csapata az utolsó előtti helyen álló Neumann Wombats elleni hazai bajnokin.

Hazai környezetben, a Campus Arénában fogadta a bajnoki tabella utolsó előtti helyén álló Neumann Wombats csapatát a DUE-RFT floorball együttese az OB II-es pontvadászat legutóbbi fordulójában. A dunaújvárosiak esélyesként várták az összecsapást, ám némi meglepetésre a vendégek szerezték meg a vezetést az 5. percben, így igen korán rohannia kellett a mieinknek az eredmény után. Ezt azonban eredményesen tették a DUE játékosai, s a 13. percben Lendvai Gábor révén egalizáltak, majd kélt perc múlva már a vezetést is magukhoz ragadták Kiss Péternek köszönhetően (2-1). Az előnynek 29. percig örülhettek a mieink, ekkor azonban egalizált a vendégcsapat, s hiába talált be szinte rögtön ezután Kiss Péter újra, a harmad hajrájában megszerezte harmadik találatát a Wombats gárdája is, így a záró etap előtt 3-3-as állást mutatott az eredményjelző.

Lőwinger Zoltán felvétele

A döntés tehát a záró húsz percre maradt, ám ezt az etapot nagyon megnyomták a hazaiak, s a hajrában bedarálták ellenfelüket. A következő találatra ugyanis egészen az 56. percig várni kellett, ám ekkor Siklósi Zoltán megtörte a hosszú hazai gólcsendet, valamint az ellenfelet is, mert a következő négy percben még három alkalommal betaláltak a mieink, akik végül 7-3-as győzelmet aratva jöttek fel a bajnoki tabella harmadik helyére.

DUE-RFT – Neumann Wombats 7-3 (2-1, 1-2, 4-0)

DUE-RFT: Majorosi, Pribék (kapusok) – Kiss P. 2, Kiss T. 1 (1), Krukk 1, Pavlicsek, Lendvai 1 (1), Siklósi 2, Boa, Komjáti, Vidákovics, Sója, Petrovickij, Jadlószki (2), Pász, Dolmán, Balázs.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.