Újra élen a Gaszisportvideo

spigott - 2018. november 8. 8:06

A Gaszisportvideo viszonylag simán, a Tízpróbások már nehezebben, míg a Gazdagok és Szépek játék nélkül szerezte meg a három pontot a Campus Osztály 10. fordulójában.

Három összecsapást rendeztek volna meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában, ám a Széchenyi Pékség mindössze három emberrel jelent meg a Gazdagok és Szépek elleni összecsapáson, így ezen a találkozón végül játék nélkül, 5-0-s gólkülönbséggel kapta meg a bajnoki pontokat a tabella harmadik helyezettje. Volt azért persze játék is, hiszen a bajnoki címre hajtó Gaszisportvideo a negyedik Papa SE ellen lépett pályára, s bár az első felvonás még igen szorosan alakult, a térfélcserét követően belehúztak Kovács Andorék, s a második etapot két góllal megnyerve arattak végül 5-2-es győzelmet, aminek köszönhetően visszaszerezték az első helyet az Akrasz-Bau együttesétől.

Kép: DO-archív

Valamivel nagyobb küzdelmet hozott a forduló előtt hetedik Varázs Kép és az ötödik Tízpróbások fellépése, melyen némi meglepetésre előbbi került előnybe az első félidőben, s minimális vezetését a szünetig meg is tudta tartani. A térfélcsere után azonban feljavultak a Tízpróbások, sorozatban három gólt szereztek úgy, hogy cserébe egyet sem kaptak, így végül 3-1-es sikerrel szerezték meg a bajnoki pontokat, s idei hatodik sikerükkel feljöttek a Campus Osztály negyedik helyére.

Eredmények

Gaszisportvideo – Papa SE 5-2 (1-0)
Varázs Kép – Tízpróbások 1-3 (1-0)
Gazdagok és Szépek – Széchenyi Pékség 5-0

A Campus Osztály állása: 1. Gaszisportvideo 25 pont, 2. Akrasz-Bau SE 24 pont, 3. Gazdagok és Szépek 21 pont, 4. Tízpróbások 19 pont, 5. Papa SE 18 pont, 6. Gyalog Galopp 16 pont, 7. Varázs Kép 14 pont, 8. Széchenyi Pékség 10 pont, 9. Irapuato 7 pont, 10. Black & White 7 pont, 11. B.T Mirage 3 pont, 12. Kemi-Ker Kft. 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. már. 16.

A bennmaradás szempontjából nagyon fontos találkozó vár a Dunaújváros FC labdarúgóira a Szekszárd otthonában vasárnap délután kettő órától.