Vereség a hazai rangadón

spigott - 2018. november 19. 17:19

Mindhárom harmadot megnyerve aratott 8-4-es győzelmet a Campus Arénában a Dunai Krokodilok floorball csapata.

A negyedik helyezett Dunai Krokodilok elleni hazai mérkőzéssel folytatta az OB 2 küzdelmeit hétvégén a DUE-RFT floorball csapata. A mieink egyik legnagyobb vetélytársa meglehetősen fiatal kerettel érkezett a Campus Arénába, ám ennek ellenére már a 10. percben megszerezte a vezetést Niko Suoraniemi találatával. A DUE szerencsére hamar fordított, ugyanis a 14. percben Lendvai Gábor, majd másfél perccel később Kiss Tibor vette be a vendégek kapuját, ám erre is volt válasza az érdieknek, akik az első harmad hajrájában háromszor mattolták a hazaiakat, s az első szünetre már 4-2-es előnnyel vonulhattak.

Kép: DO-archív (Lőwinger Zoltán felvétele)

A második felvonás kiegyenlített játékot hozott, melyben hiába volt meg a lehetősége mieinknek a feljebb zárkózásra, csak az ellenfél tudott kapuba találni, így a záró etapnak már háromgólos hátrányból vágtak neki a dunaújvárosiak (2-5). A harmadik húsz percre hiába cserélt kapust a DUE, a vendégek egy perc alatt lőtt két góllal növelték tovább vezetésüket, s ekkor végleg eldőlni látszott a találkozó (2-7). A mieink ugyan ekkor sem adták fel a küzdelmet, s Kiss Péter két góljának köszönhetően sikerült is közelebb férkőzni vetélytársukhoz, ám Nagy Tibor találata végleg eldöntötte a meccset, melyet végül 8-4-re a Dunai Krokodilok együttese nyert meg, mely sikerével leszorította együttesünket a tabella harmadik helyéről.

DUE-RFT – Dunai Krokodilok 4-8 (2-4, 0-1, 2-3)

DUE-RFT: Majorosi (Pribék) – Magosi (1), Balázs, Komjáti, Krukk (1), Pász, Lendvai 1, Kiss P. 2 (1), Kiss T. 1, Dolmán, Pavlicsek, Petrovickij, Sója (1), Siklósi, Vidákovics.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.