Döntetlen idegenben

spigott - 2018. december 6. 16:59

Sokáig vezetett, ám végül 22-22-es döntetlent játszott mosonmagyaróvári felkészülési mérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Mosonmagyaróváron folytatta edzőmérkőzései sorozatát ma délután a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely továbbra is meglehetősen tartalékosan, Kazai, Szalai, Micijevic, Dombi, Tomasevics és Klujber nélkül vágott neki a téli időszak harmadik felkészülési találkozójának. Melynek első felvonásában hamar két-háromgólos előnyt szerzett együttesünk, s ezt a szünetig meg is tartotta, így 11-9-es vezetéssel vonulhatott a pihenőre. A térfélcserét követően feljavult a házigazda is, s a mérkőzés hajrája kiegyenlített küzdelmet hozott, melyben megvolt a lehetősége a mieinknek arra, hogy megnyerjék a találkozót, ám kulcspillanatokban két büntetőt is elhibáztak játékosaink, így a találkozó 22-22-es döntetlennel ért véget.
A lefújást követően Vártok Ákos másodedző értékelte együttesünk teljesítményét.

Sirián Szederke négy gólt szerzett! (Kép: DO-archív)

- Hasznos mérkőzést játszottunk, melyet két fiatal szélsőnkkel, Braun Csengével és Mihály Petrával kezdtünk, de az első félidőt végig uraltuk, általában három-négy góllal vezettünk, s a szünethez érve is megmaradt az előnyből kettő találat. A második félidőben sokat hibáztunk, elsősorban balátlövő poszton, sok volt a technikai hiba, eladott labda, de ennek ellenére is tartottuk előnyünket a végjátékig. Az utolsó percekben kiegyenlített a Mosonmagyaróvár, de ehhez kellett az is, hogy két hétméterest is kihagyjunk az utolsó három percben, viszont összességében reális eredmény született.

Mosonmagyaróvár – DKKA 22-22 (9-11)

A DKKA gólszerzői: Szekerczés 9, Sirián 4, Molnár 3, Mihály 2, Monori 1, Bouti 1, Grosch 1, Ferenczy 1.

A rovat további hírei: Sport

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.