Két játékosával hosszabbított a Kohász

spigott - 2018. december 18. 21:55

Nick Viktória mellett Sirián Szederke is aláírta a következő szezonra szóló szerződését a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatával.

Sajtótájékoztatón jelentette be a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése ma este azt, hogy két felnőtt játékosával is sikerült megállapodnia abban, hogy a következő szezonban is Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat. Mint azt Imre Vilmos sportigazgató elmondta, akadémiánk vezetése megkezdte a játékoskeret kialakítását a 2019/2020-as szezonra, s ennek első lépéseként Nick Viktória, valamint Sirián Szederke szerződését sikerült meghosszabbítani. A szakember elmondta, bízik abban, hogy ez egy folyamat kezdete és a mai szerződéskötéseket hamarosan újabbak követik majd.

Nyakacska Zsolt, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ügyvezetője kiemelte, hogy a megállapodások aláírását komoly munka előzte meg, de a tulajdonossal egyeztetve kerültek végül aláírásra a szerződések.
"Úgy gondolom, rendeződött a DKKA sorsa, innentől egy jó csapatot, egy nagyon jó csapatot szeretnénk építeni, mindenképpen hosszú távra tervezve" – fogalmazott a DKKA ügyvezetője.

Nick Viktória: - Már öt éve játszom Dunaújvárosban, nagyon szeretek itt lenni, egy fiatal közösségben vagyunk, tetszik az edzésmunka, ráadásul a fejlődésem is biztosított, ezért hosszabbítottam.

Sirián Szederke: Az elmúlt hónapokban volt már szó a hosszabbításról, de most gyorsultak fel igazából a történések. Amikor először beszéltünk a szerződésről, akkor is pozitívan álltam hozzá, s bíztam abban, hogy a klub is szeretné a hosszabbítást, így örömmel írtam alá a jövő évi szerződésemet.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.