Dunaújvárosi bronz Százhalombattáról

spigott - 2019. február 18. 7:20

Kevés hiányzott a döntőbe jutáshoz, ám így is a szép eredményt ért el a Halom Truck Kupán a DLSZ Dunaújváros kispályás labdarúgó csapata.

Igen rangos kispályás labdarúgó tornát rendeztek Százhalombattán az öregfiúk számára a mögöttünk hagyott hétvégén. A Tizenkét csapatos Halom Truck Kupán városunk két együttese is pályára lépett, az ISD Power Kft. az A-csoportból, míg a Dunaújváros DLSZ a C-csoportból igyekezett továbbjutni a legjobb nyolc közé. Ez sikerült is mindkét formációnak, ugyanis az ISD négy pontot szerezve csoportja második helyén végzett, míg a DLSZ gárdája az Aba együttesét 3-0-ra, a Halom Truck Team-et 3-1-re, míg a Komárom csapatát 6-2-re legyőzve szerezte meg kvartettje első helyét.
A legjobb négy közé azonban csak egyikük juthatott be, ugyanis az egyenes kieséses szakaszban egymás ellen kellett pályára lépniük.

Rajna Tamás volt a legjobb kapus! (Kép forrása: DLSZ Dunaújváros)

A találkozó a DLSZ Dunaújváros gárdája számára sikerült jobban, s 4-0-s sikerrel került be a sorozat legjobb négy csapata közé. Az elődöntőben a Szekszárd volt a mieink vetélytársa, s bár a kiegyenlített, nagy csata 1-1-es döntetlennel ért véget, a meccs végi hetespárbajt az ellenfél nyerte 3-2-re, így a szekszárdiak játszhatták a torna döntőjét. A bronzmeccsen az egyszer már legyőzött százhalombattai Halom Truck Team volt a mieink ellenfele, de Sztanó Miklósék ezúttal sem ismertek kegyelmet, s 4-2-es sikerükkel végül a harmadik helyen végeztek a viadalon úgy, hogy Rajna Tamásnak köszönhetően a torna legjobb kapusának járó díjat is elhozták.

A hazatérést követően Petrás Gábor, a DLSZ Dunaújváros csapatvezetője annak ellenére is értékelte a tornát, hogy a céljuk ezúttal is a végső győzelem volt.

- Nagyszerű rendezvényen, igen erős mezőnyben képviseltük ezúttal Dunaújvárost. Természetesen szerettük volna megnyerni a viadalt, ám az elődöntőben sajnos alulmaradtunk a büntetőpárbajban, így ez végül nem jöhetett össze. Ezzel együtt nagyon jól éreztük magunkat a remekül megszervezett tornán, s örülünk annak, hogy Dunaújvárost képviselve felállhattunk a dobogóra.

A DLSZ Dunaújváros csapatának tagjai: Sztanó Miklós, Salamon Miklós, Freud Krisztián, Szalai Norbert, Barics Péter, Právics Krisztián, Markovics Tamás, Éliás Zsolt, Somogyi Sándor, Rajna Tamás, Petrás Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.