Kulcsi öröm az Aranyban

spigott - 2019. február 13. 15:05

Az utolsó húsz percben hat gólt kapott, így sima vereséget szenvedett a Zéró Tolerancia együttese a városi futsal bajnokság alsóházi rájátszásában.

Mindössze egy találkozóval folytatódott kedden este a városi futsal bajnokság rájátszásának küzdelemsorozata az Arany iskola tornatermében, ahol ezúttal két alsóházi együttes, az egyaránt három ponttal álló Kulcsi SE és a Zéró Tolerancia együttesei mérték össze egymással erejüket. A várt nagy csata azonban elmaradt, pedig az első félidőben még úgy tűnt, hogy kiélezett, szoros véghajrára számíthatunk, mert a szünetre mindössze 3-2-es kulcsi vezetéssel vonultak a csapatok. A térfélcsere után azonban megroppant a Zéró Tolerancia, mely hiába állt még 4-3-ra a 35. percben, ezt követően egymás után hat gólt kapott, így a kulcsiak végül simán, 10-3-ra nyerték a találkozót, megerősítve ezzel negyedik helyüket az alsóház tabelláján.

Eredmény

Kulcsi SE – Zéró Tolerancia 10-3 (3-2)

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. GBB Zrt. 12 pont, 4. PW-Shield Kft. 10 pont, 5. Steelworkers 7 pont, 6. Varázs Kép 6 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Széchenyi Pékség 12 pont, 2. DUFK 12 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 6 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.