Dunaújváros Hetilap

Böszmeségek bűvöletében

doszerk - 2019. március 13. 8:24

Gyurcsány Ferenc böszmeséget mondott. Megint - írja a Magyar Hírlap.

Nyilván, ezzel a kijelentésemmel senkinek nem mondtam újdonságot, hiszen mióta belépett a politikai erőtérbe mást se csinál, csak gyalázkodik vagy esztelenségeket beszél. Ám, mivel a masszív szektára emlékeztető követői egyszerűen nem engedik, hogy a feledés homályába vesszen az ország egyik legkártékonyabb miniszterelnöke címét kiérdemlő Gyurcsány, így nem hagyhatók figyelmen kívül magyargyalázó szavai.

Főleg nem olyankor, amikor a „függetlenül objektív”, vagy „objektíven független” médiában még partnere is akad folyamatos böszmeségének hangoztatásában, mint ahogyan az eddig ellene, most azonban már mellette pózoló ellenzéki alakulatok is szívesen asszisztálnak a jelenlétéhez. Gyurcsányról tudjuk, hogy a hideg futkos a hátán, ha meghallja, hogy továbbra is élnek a Nagy-Magyarország egykori területén magyarok, pláne kiborul, ha még teszünk is azért, hogy magyar szóra magyar szó feleljen a nem kért, de elviselt határokon túlról. Úgy általában a magyar, a nemzet, a haza szavak sincsenek ínyére, mint ahogyan a családokat se tartja sokra. Azt meg pláne nem bírja szó nélkül hagyni, ha akadnak olyan „elvetemültek”, akik szeretnék, ha Magyarország magyar ország maradna, és ennek érdekében a kormány erősíteni igyekszik a családokat.

Gyurcsány Ferenc éppen ezért a napokban a családtámogatási programmal kapcsolatban a következőt bírta mondani: „Aki pénzért ölel, azt másnak hívják a köznyelvben.” A téma kontextusában ez azt jelenti: azok a fiatalok, akik igénybe veszik, vagy vették a különböző családpolitikai támogatásokat, azok prostituálták magukat, ugyanis nyilvánvalóan a Fidesz–KDNP megvette őket, és csak és kizárólag a pénz miatt vállaltak, vállalnak gyermeket. Ezt a bicskanyitogató megállapítást erősíti egy másik roppant „független” és még „objektívabb” lap hasábjain szintén mostanában napvilágot látott kirohanás, ami a családvédelmi terveket, a kommunizmus terhességmegszakítási tiltásával vonja egy kalap alá. Mint megtudható, akkoriban mindenki kénytelen volt vállalni a nem kívánt gyermeket, akik boldogtalan környezetben nőttek fel, a mostani intézkedések pedig ezt az időszakot idézik, csak most pénzért vállalnak az emberek gyereket, akiket nyilván nem fognak szeretni. Balliberáliséknál úgy látszik elképzelhetetlen, hogy valaki önként nagycsaládot, vagy egyáltalán gyereket akarjon, sőt ennek még örüljön is, hiszen ezzel az „én” szorul háttérbe, az pedig lelki nyomorba dönt mindenkit. Szerintük. Ebből következően a Gyurcsány Ferenchez hasonlók számára a támogatás és az önkéntesség fogalma is teljesen ismeretlen. Ők nyilván a diktátumokat, a tiltásokat és a kényszert tekintik megfelelő eszköznek. Az ösztönzés, a támogatás, a választás és a biztonság náluk nem opció. 

Jól tudjuk, hogy a hatalom mellett a pénz a másik dolog, ami megmelengeti „igazmondó” Ferenc szívét. Ő ennyit fogott fel tehát ebből az egészből. Meg persze annyit, hogy ő erre a pénzre nem teheti rá a kezét, és ezek a megátalkodott magyarok még mindig nem akarják megdönteni az Orbánt. Sőt még gyerekeket is szülnek, ahelyett hogy a migránsoknak örülnének. Ezért Feri fogja magát, bemegy a tévébe és burkoltan leprostizik mindenkit, aki gyereket mer vállalni. Pontosabban nyilván ez a jelző csak azokra vonatkozik, akik a Fidesz–KDNP-re szavaznak, nem az ő leharcolt és bukottakból álló szektájára. Mert aki az ellenzékiekre szavaz, az szeretetből vállal gyereket, aki pedig a kormánypártokat támogatja, az csak prosti lehet. Böszmeség ez a javából. Nem tudom hova tenni, hogyan juthat valakinek a gyerekszületésről a prostitúció az eszébe, de maradjunk annyiban, hogy egészségesen és nemzetben gondolkodó emberben fel sem merül ez a gondolattársítás. Sokadjára is az a tanulság, hogy nemcsak mi, hanem Gyurcsány is jobban járna, ha nem zúdítaná rá gyűlölettől fröcsögő gondolatait a nyilvánosságra. Ugyanis hiába mosolyog és igyekszik roppant negédesen tálalni mondanivalóját, a nemzet iránt érzett perzselő haragja és undora átsüt minden szaván. Nehéz eldönteni mi a felháborítóbb: az, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is folytathatja közéleti ámokfutását, vagy az, hogy ehhez még mindig asszisztál a „független” és „objektív” média? Mindenesetre visszavonulásról szó sincs, hiszen most már Dobrev Klára is belépett a küzdőtérre, így duplán kaphatjuk a dózist torzulásaikból. Pedig az ő esetükben az egynél csak a kettő rosszabb. Az ég irgalmazzon nekünk!

- magyarhirlap.hu -

Ehhez sokat nem lehet hozzátenni, Gyurcsány megint hozta a formáját, ezzel megismételte korábbi ámokfutását, amikor arra buzdította az anyaországi magyarokat, hogy nemmel szavazzanak a kettős állampolgárságot megengedő népszavazáson. Most kurvázza a magyar anyákat, a magyar családokat, a becsületükbe gázolva, úgy hogy benne már rég nincs ilyenből egy grammnyi sem. És ezzel a figurával borult össze a Jobbik Magyarországért Mozgalom, hogy vállt a vállhoz vetve meneteljenek előre. És ennek a Jobbiknak a színeiben politizál Pintér Tamás is.

 

A rovat további hírei: Közélet

Amit fontos tudni a június 9-i választások előtt

Amit fontos tudni a június 9-i választások előtt

2024. ápr. 16.

Nyár elején újra választ az ország, méghozzá egy időben az Európai Parlament (EP) tagjaira, a települési polgármesterekre, valamint az önkormányzati képviselőkre, továbbá a nemzetiségi önkormányzatok tagjaira voksolhatunk.

Szakmai értekezlet a rendőrségen

Szakmai értekezlet a rendőrségen

2024. ápr. 16.

A Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány és Dunaújváros Önkormányzata szervezésében létrejövő Rendvédelmi hónap részeként, illetve annak megnyitójaként szerveztek konferenciát a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon a napokban.

A Hoffmann Group szerszámmustrája az Innoparkban

A Hoffmann Group szerszámmustrája az Innoparkban

2024. ápr. 15.

Nagyszabású szerszámkiállításnak ad otthont az Innopark szerdán: a Hoffmann Group kiállítására 10-15 óra között várják az érdeklődőket – meghívó és regisztrációs űrlap máris itt!

Tájékoztatás a pótfűtés igényléséről

Tájékoztatás a pótfűtés igényléséről

2024. ápr. 14.

A szolgáltatói összegzés szerint a fűtési idény végeztével még egy hónapon át, május derekáig tart a pótfűtési időszak. DVG-tájékoztató itt!

Saját alapszabályát is megsérti a KDNP a szocialista jelölt érdekében?

Saját alapszabályát is megsérti a KDNP a szocialista jelölt érdekében?

2024. ápr. 13.

Egy volt fideszes képviselő szerint a KDNP soha, semmit sem csinált Dunaújvárosban.

A fűnyírás rendben lesz, több ember és gép dolgozik a köztereken

A fűnyírás rendben lesz, több ember és gép dolgozik a köztereken

2024. ápr. 13.

Már jó ideje igazi tavasz van, és ez látszik a növényeken is, minden kizöldült. Természetesen nő a fű is. Éppen ezért már jó ideje dolgoznak és nyírják a füvet a szakemberek Dunaújvárosban. Az idei évben több emberrel és több géppel történik a fűnyírás.

Már biztos: önálló marad a Rosti és a Széchenyi gimnázium is! (FRISSÍTVE)

Már biztos: önálló marad a Rosti és a Széchenyi gimnázium is! (FRISSÍTVE)

2024. ápr. 12.

"... előterjesztéséiben részletezett új tagintézmény létrehozása nem kerül felterjesztésre" – a tankerület a magyar nyelv szabályait megcsúfoló mondattal fújt visszavonulót. Győzelem a hajtás után. (FRISSÍTVE: Pintér Tamás polgármester is reagált a döntésre)