Focival ünnepeltek a sportcsarnokban

spigott - 2019. március 15. 21:50

A Nemzeti Kupán a Ködi Generál Kft., míg a seniorok küzdelmében az Africas gárdája örülhetett a végső győzelemnek a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Két kispályás labdarúgó tornának is otthont adott március 15-én a Dunaújvárosi Sportcsarnok, ahol az V. Nemzeti Kupa mellett a XI. Miklós István Acerbis Senior Foci Kupán adhattak számot tudásukról a résztvevő együttesek. A Nemzeti Kupán tíz, míg a seniorok között nyolc együttes vágott neki a küzdelmeknek már reggel nyolc órától, előbbiek a sportcsarnok nagytermében, utóbbiak a kisteremben csatáztak egymással a minél jobb helyezésekért.

A Nemzeti Kupa véghajrájában a Baraqza és a Ködi Generál Kft. csapatai jutottak a fináléba, mely mindössze egyetlen gólt, és utóbbi sikerét hozta. A harmadik helyet a Ruform gárdája szerezte meg, miután a bronzmeccsen büntetőkkel bizonyult jobbnak az Ágyúsok együttesénél. A XI. Miklós István Acerbis Senior Foci Kupán az Africas gárdája örülhetett a végső sikernek, miután a fináléban 2-0-ra legyőzte a Halom Truck Team gárdáját, míg a harmadik helyen ezúttal Csantavér együttese végzett a végig jó hangulatú megméretésen, melynek végén természetesen nemcsak a legjobb csapatokat, hanem az egyéni kategóriákban kiemelkedően teljesítő játékosokat is díjazták a szervezők.

Dobogósok és egyéni díjak

V. Nemzeti Kupa: 1. Ködi Generál Kft., 2. Baraqza, 3. Ruform.

Legjobb játékos: Pasqulin Adrián (Baraqza)
Legjobb kapus: Rauf Rajmund (Ruform)
Gólkirály: Dorogi Benjamin (Ködi Generál Kft.)
DLSZ+ díj: Brindza Csaba (Baraqza)
Miklós István díj: Kecskés Lajos (Mezőföld)

XI. Miklós István Acerbis Senior Foci Kupa: 1. Africas, 2. Halom Truck Team, 3. Csantavér.

Legjobb játékos: Ármai Tamás (Halom Truck Team)
Legjobb kapus: Szodics Szinisa (Csantavér)
Gólkirály: Zemankó Zoltán (Africas, 8 gól)
DLSZ+ díj: Fazekas László (Halom Truck Team)
Miklós István díj: Éliás Zsolt (Africas)

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.