Éremeső a fővárosban

doszerk - 2019. április 16. 12:39

Összesen öt alkalommal állhattak a dobogó legfelső fokára a Spartan Cheerleading SE sportolói a hétvégén megrendezett II. ELTE Spring Open Nemzetközi Bajnokságon.

A fővárosban rendezték meg április 14-én a II. ELTE Spring Open Nemzetközi Bajnokságot, melyen három ország 250 sportolója küzdött meg a minél szebb eredményekért. A viadalon a dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület versenyzői is megmérették magukat. Az egyesületből tizenkilenc sportoló indult el hat kategóriában, s minden divízióban szinte hibátlan kivitelezéssel mutatták be új, a tavaszi szezonra készült gyakorlataikat, így öt aranyéremmel és egy negyedik helyezéssel térhettek haza. A versenyzők előtt még több viadal áll a szezon végéig: május közepén a cheerleading magyar bajnokságon vesznek részt, majd külföldi nemzetközi versenyek sora vár a csapatra, számolt be a verseny eredményeiről és a közeljövő céljairól Árgyelán Dominika, a Spartan Cheerleading Sportegyesület elnöke.

Kép forrása: Spartan Cheerleading SE

Részletes eredmények

- Mini Freestyle Pom Double: Hingyi Eszter-Tarr Jázmin: I. hely

- Mini Individual: Tarr Jázmin: IV. hely

- Senior Freestyle Pom Double: Simon Vanessza-Tarr Petra: I. hely

- Senior Partnerstunt: Gyimesi Klaudia-Kiss Balázs: I. hely

- Senior Allgirl Groupstunt: Spartan Wildkatz: I. hely (Árgyelán Dominika, Gyimesi Klaudia, Jankovics Orsolya, Simon Vanessza)

- Senior Coed Cheer Team L5: Spartan Warriors: I. hely (Árgyelán Dominika, Árgyelán Edmond, Gyimesi Bettina, Jankovics Attila, Jankovics Orsolya, Kiss Balázs, Méhes Anett, Molnár Dóra, Nemoda Dóra, Pletser Laura Lotti, Sárközi Roland Márk, Simon Vanessza, Szabó Vanda Rebeka, Tóth Boróka, Zorics Regina)

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.