Ezúttal döntetlen

spigott - 2019. április 21. 18:32

Az utolsó percben szerzett góllal ért el 1-1-es döntetlent Kozármislenyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A Hódmezővásárhely ellen aratott 6-2-es győzelem után ma idegenben, a tizedik helyezett Kozármisleny otthonában folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a tabella negyedik helyén álló Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. Lőrincz Emil gárdája a siker reményében vágott neki az összecsapásnak, ám a csapat szakvezetője sem Sándor Tamás, sem Tóth Tibor játékára nem számíthatott sérülés miatt. A találkozó első félideje kiegyenlített játékot hozott, jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek, igazán nagy lehetőség egyik csapat előtt sem adódott. A mieink közül Szepessy Róbert és Kis Balázs járt közel a gólhoz, ám egy támadáson belül mindkét játékosunk próbálkozását blokkolni tudták a vendéglátók, így a szünetre 0-0-s állással vonultak a felek.

Kép: DO-archív

A második negyvenöt perc valamivel élénkebb játékot hozott, a házigazdák kapufáig, míg a DPASE két-három komoly helyzetig jutott, ám egészen a mérkőzés hajrájáig nem sikerült egyik oldalon sem gólra váltani a lehetőségeket. A 79. percben azonban megszerezték a vezetést a vendéglátók a csereként beállt Pergel Bence révén, ám a DPASE nem adta fel, s Kis Balázs utolsó percben lőtt góljával legalább az egyik pontot elhozta ellenfelétől.

Kozármisleny FC – DPASE 1-1 (0-0)

Gólszerzők: Pergel a 79., illetve Kis B. a 90. percben.

Kozármisleny FC: Ipacs – Rácz Á., Rácz F., Tóth Márk (Wittrédi, 63.), Havasi (Pergel, 63.), Horvát, Kocsis, Tóth Marcell (Márkvárt, 83.), Fiáth, Füredi, Turi. Vezetőedző: Kovács Zoltán.

DPASE: Pokorni – Horváth, Kis, Hompót, Puskás, Dorogi, Barna, Tapiska (Kovács, 80.), Mundi, Szepessy, Kiss. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.