Óriási fordítás a Campusban

spigott - 2019. április 17. 17:53

Négygólos hátrányból jött vissza, s aratott fontos győzelmet a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának kedd esti fordulójában az Akrasz-Bau együttese.

Két összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 16. fordulója. A DLSZ Arénában lejátszott találkozókon először a kilencedik Irapuato, valamint az aranyéremre hajtó Akrasz-Bau csapatai mérték össze egymással erejüket. a mérkőzésnek utóbbi volt az esélyese, ám az Irapuato lényegesen jobban kezdett, az első félidő után 2-0-ra, míg a 36. percben már 4-0-ra vezetett, s ekkor úgy tűnt, hogy simán meg is szerzi a három pontot. Az Akrasz-Bau azonban óriási hajrát nyitott, s az összese öt gólt szerző Szarka Balázs vezérletével tizenhárom perc alatt fordítani tudott, így hiába talált be a véghajrában ismét az Irapuato, végül az Akrasz-Bau örülhetett a 6-5-ös győzelemnek, s ezzel együtt annak is, hogy feljött a tabella második helyére.

Kép: DO-archív

Érdekesnek ígérkezett a nyolcadik Varázs Kép és az ötödik Gyalog Galopp találkozója is, s az első félidőben nem is igazán találtak fogást a másikon a felek, így 1-1-es döntetlennel várhatták a folytatást. A második felvonásban Topp Attila és Papp Attila találataival sikerült két góllal meglépnie a Gyalog Galoppnak, s bár ellenfele küzdött becsülettel, ezt az előnyt már nem adták ki kezükből Petrás Gáborék, akik végül 5-3-s sikert aratva erősítették meg ötödik helyüket a Campus Osztály tabelláján.

Eredmények

Irapuato – Akrasz-Bau SE 5-6 (2-0)
Varázs Kép – Gyalog Galopp 3-5 (1-1)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 36 pont, 2. Akrasz-Bau SE 35 pont, 3. Gaszisportvideo 32 pont, 4. Tízpróbások 28 pont, 5. Gyalog Galopp 28 pont, 6. Széchenyi Pékség 22 pont, 7. Papa SE 19 pont, 8. Varázs Kép 18 pont, 9. Irapuato 16 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.