Végül könnyed siker

spigott - 2019. április 18. 21:53

Az első félidőben még akadozott a gépezet, ám a fordulás után kinyitotta a gólzsák száját a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Kecskemét elleni edzőmeccsen.

A bajnoki szünetben sem pihen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a napi gyakorlások mellett ma este edzőmérkőzésen fogadta az NB II Keleti Csoportjának második helyén álló Kecskemét gárdáját. Fehér Zsolt tanítványai között egy régi ismerőst is felfedezhettünk, ugyanis Horváth Norbert visszatért külföldi tanulmányútjáról a Dunaferr futsalosaihoz, s már a ma esti felkészülési találkozón is magára öltötte a mieink szerelését.

Szeghy Szabolcs ezúttal két gólt szerzett (Kép: DO-archív)

Az első félidő azonban még elsősorban a kihagyott hazai ziccerekről szólt, mert hiába került Öreglaki góljával igen hamar előnybe együttesünk, majd szerzett újabb találatot a kecskemétiek egyenlítése után, több kimaradt ajtó-ablak helyzet miatt is volt oka a bosszankodásra Fehér Zsolt vezetőedzőnek és a játékosoknak. A félidei 2-1-es vezetést követően azonban rendezte sorait a Dunaferr, s a második felvonásban valóságos gálát rendezett az egyre inkább fáradni látszó vendégek ellen. A fordulás után ugyanis összesen kilenc gólt szereztek a mieink úgy, hogy cserébe egyet sem kaptak, így végül kiütéses, 11-1-es győzelemmel zárták felkészülési mérkőzésüket.

Dunaferr DUE Dutrade FC – Scoregoal Kecskeméti FC 11-1 (2-1)

Gólszerzőink: Öreglaki 3, Szeghy 2, Sáhó 2, Cseresnyés, Hosszú, Horváth, Klacsák.

A rovat további hírei: Sport

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.