Döntetlen a rangadón

spigott - 2019. május 15. 15:59

Nyolc gólt hozó összecsapáson osztozott meg a pontokon a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első két helyezettje.

Mivel az Irapuato és a Varázs Kép mérkőzése elmaradt, így "csak" két találkozót rendeztek meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 19. fordulójában. A DLSZ Arénában lejátszott összecsapásokon először a hetedik Papa SE és a negyedik Tízpróbások mérték össze egymással erejüket, s bár az első felvonásban az szereztek kétszer is vezetést, a fordulás után a Papa SE volt pontosabb a kapuk előtt, s sorozatban lőtt három góllal nemcsak fordított, hanem végül 4-2-es győzelmet aratott, amivel fel is jött a tabella hatodik helyére.

kép: DO-archív

A forduló rangadójának mindenképpen a listavezető Hardferr Bau Kft. és a második Akrasz-Bau SE összecsapása számított. A találkozót az éllovas kezdte jobban, már az első percben megszerezte a vezetést, s ugyan ellenfele az első negyed óra végén egalizált, a szünetre így is a Hardferr Bau vonulhatott 2-1-es vezetéssel. A fordulás után azonnal megszerezte harmadik gólját is a listavezető, ám ellenfele nem adta fel, s szívós munkával egyenlíteni tudott. Hamar Erikék újra "kapcsoltak", s azonnal visszavették az előnyt, ám erre is volt válasza az Akrasz-Bau gárdájának, mely a végül háromszor eredményes Szarka Balázs utolsó perces góljával 4-4-re mentette az eredményt, így továbbra is teljesen nyílt maradt a harc a bajnoki címért folyó versenyben.

Eredmények

Papa SE – Tízpróbások 4-2 (1-2)
Akrasz-Bau SE – Hardferr Bau Kft. 4-4 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 43 pont, 2. Akrasz-Bau SE 40 pont, 3. Gaszisportvideo 38 pont, 4. Tízpróbások 37 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Papa SE 26 pont, 7. Varázs Kép 24 pont, 8. Széchenyi Pékség 22 pont, 9. Irapuato 19 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.