Jobbik-elnök: Gyurcsány alkoholista, Fegyőr meg nagyképű

2019. május 31. (péntek) 16:00 - doszerk

Tóth Péternél, a Jobbik Csongrád megyei elnökénél Facebook-posztban borult ki a bili, amikor egyszerre alkoholistázta le Gyurcsányt, és nevezte Fekete-Győr Andrást “nagyképű Fegyőr”-nek. A bejegyzésre a Promenád.hu akadt rá - írja a Pesti Srácok.

Tóth Péternél, a Jobbik Csongrád megyei elnökénél Facebook-posztban borult ki a bili, amikor egyszerre alkoholistázta le Gyurcsányt, és nevezte Fekete-Győr Andrást “nagyképű Fegyőr”-nek. A bejegyzésre a Promenád.hu akadt rá.

Repedezni látszik az elvek és érték nélküli, a „bukjon a Zorbán” mélységű programalkotásban kimerülő szivárványos ellenzéki összeborulás. Ahogy az várható volt, illetve a politikai logikának is megfelel, az EP-választáson látványosan előretörő pártok, a DK és a Momentum érvényre kívánják juttatni erejüket és támogatottságukat, vagyis sok helyen újranyitnák az őszi önkormányzati választási együttműködésről szóló tárgyalásokat, megállapodásokat. Azokat az alkukat, melyeket korábban vélt erőfölényéből adódóan az MSZP és/vagy a Jobbik uralt, dominált.

Az EP-választáson aztán országosan a DK 16,05, a Momentum 9,93 százalékot szerzett, míg az MSZP 6,61 százalékkal, a Jobbik 6,34 százalékkal alig csúszott át a küszöbön, azaz látványosan összecsuklott, miközben az LMP gyakorlatilag meg is szűnt. Aligha kérdőjelezhető meg annak jogossága, hogy az ellenzék vezető alakulataivá vált Gyurcsány-, illetve Fekete-Győr-pártok több beleszólást és nagyobb szerepet vindikálnak maguknak az ellenzéki együttműködésben. Akár Budapesten, akár a megyei jogú városokban vagy a nagyobb településeken. 

Mint írja a Promenád nevű online portál, a Jobbik Csongrád megyei elnöke, szegedi elnöke, megyei önkormányzati képviselője, a párt megyei jogú városok csoportjának vezetője, Tóth Péter gyomrát is megülte a DK és a Momentum diadala, valamint felerősödő építkezése. Erre utal a hivatalos közösségi oldalán péntek reggel közzétett poszt:

Fotó forrás: Promenád.hu

„Fidesz-győzelem lesz ősszel is. A Fidesz most megnyerte az őszi önkormányzati választásokat és a 2022-es országgyűlési választást is. Köszönetet lehet mondani az alkoholos mámorban úszó Gyurcsánynak és a nagyképű Fegyőrnek. Magyarország többet érdemel!”

– írta ki a politikus a jobbikos Alfahír egy vonatkozó cikkének megosztásával. Mindez jól mutatja, mekkora a bizalom, a szimpátia és az egyetértés az elvtelen és programtalan szivárványos összeborulás pártjai és szereplői között. A Jobbik Csongrád megyei és szegedi elnöke számára Gyurcsány egy „alkoholos mámorban úszó”, Fekete-Győr pedig csak „a nagyképű Fegyőr”, akiknél „Magyarország többet érdemel”.

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Belföld

Nagyot ugrott az igazolt fertőzöttek száma Fejér megyében

Nagyot ugrott az igazolt fertőzöttek száma Fejér megyében

2020. április 07. (kedd)

Budapest és Pest megye után már Fejérben van a legtöbb olyan beteg, aki igazoltan koronavírussal fertőzött. A trend riasztó: a szűk egy héttel ezelőtti adatsorhoz mérten 300 százalékos a növekedés!

Vírus: 817 főre nőtt a fertőzöttek száma – és elhunyt 9 idős, krónikus beteg

Vírus: 817 főre nőtt a fertőzöttek száma – és elhunyt 9 idős, krónikus beteg

2020. április 07. (kedd)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 817 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg, ezzel 47 főre emelkedett az elhunytak száma, 71 fő gyógyultan távozott a kórházból.

Járvány: 744 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma; elhunyt 4 idős beteg

Járvány: 744 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma; elhunyt 4 idős beteg

2020. április 06. (hétfő)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 744 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, így az áldozatok száma már 38 – míg 67 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Vírus: 733 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma – elhunyt 2 idős beteg

Vírus: 733 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma – elhunyt 2 idős beteg

2020. április 05. (vasárnap)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 733 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb két 80 év feletti idős beteg, és 66 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Koronavírus: 678 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, elhunyt 6 beteg

Koronavírus: 678 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, elhunyt 6 beteg

2020. április 04. (szombat)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 6 krónikus beteg.

Vírus: már 623 fő az azonosított fertőzöttek száma – és 5 beteg hunyt el

Vírus: már 623 fő az azonosított fertőzöttek száma – és 5 beteg hunyt el

2020. április 03. (péntek)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 623 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg, emellett 43 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Járvány: 585 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, egy beteg elhunyt, 42 gyógyult

Járvány: 585 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, egy beteg elhunyt, 42 gyógyult

2020. április 02. (csütörtök)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 585 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős beteg, míg a gyógyultak száma 42 főre emelkedett.