Jobbik-elnök: Gyurcsány alkoholista, Fegyőr meg nagyképű

2019. május 31. (péntek) 16:00 - doszerk

Tóth Péternél, a Jobbik Csongrád megyei elnökénél Facebook-posztban borult ki a bili, amikor egyszerre alkoholistázta le Gyurcsányt, és nevezte Fekete-Győr Andrást “nagyképű Fegyőr”-nek. A bejegyzésre a Promenád.hu akadt rá - írja a Pesti Srácok.

Tóth Péternél, a Jobbik Csongrád megyei elnökénél Facebook-posztban borult ki a bili, amikor egyszerre alkoholistázta le Gyurcsányt, és nevezte Fekete-Győr Andrást “nagyképű Fegyőr”-nek. A bejegyzésre a Promenád.hu akadt rá.

Repedezni látszik az elvek és érték nélküli, a „bukjon a Zorbán” mélységű programalkotásban kimerülő szivárványos ellenzéki összeborulás. Ahogy az várható volt, illetve a politikai logikának is megfelel, az EP-választáson látványosan előretörő pártok, a DK és a Momentum érvényre kívánják juttatni erejüket és támogatottságukat, vagyis sok helyen újranyitnák az őszi önkormányzati választási együttműködésről szóló tárgyalásokat, megállapodásokat. Azokat az alkukat, melyeket korábban vélt erőfölényéből adódóan az MSZP és/vagy a Jobbik uralt, dominált.

Az EP-választáson aztán országosan a DK 16,05, a Momentum 9,93 százalékot szerzett, míg az MSZP 6,61 százalékkal, a Jobbik 6,34 százalékkal alig csúszott át a küszöbön, azaz látványosan összecsuklott, miközben az LMP gyakorlatilag meg is szűnt. Aligha kérdőjelezhető meg annak jogossága, hogy az ellenzék vezető alakulataivá vált Gyurcsány-, illetve Fekete-Győr-pártok több beleszólást és nagyobb szerepet vindikálnak maguknak az ellenzéki együttműködésben. Akár Budapesten, akár a megyei jogú városokban vagy a nagyobb településeken. 

Mint írja a Promenád nevű online portál, a Jobbik Csongrád megyei elnöke, szegedi elnöke, megyei önkormányzati képviselője, a párt megyei jogú városok csoportjának vezetője, Tóth Péter gyomrát is megülte a DK és a Momentum diadala, valamint felerősödő építkezése. Erre utal a hivatalos közösségi oldalán péntek reggel közzétett poszt:

Fotó forrás: Promenád.hu

„Fidesz-győzelem lesz ősszel is. A Fidesz most megnyerte az őszi önkormányzati választásokat és a 2022-es országgyűlési választást is. Köszönetet lehet mondani az alkoholos mámorban úszó Gyurcsánynak és a nagyképű Fegyőrnek. Magyarország többet érdemel!”

– írta ki a politikus a jobbikos Alfahír egy vonatkozó cikkének megosztásával. Mindez jól mutatja, mekkora a bizalom, a szimpátia és az egyetértés az elvtelen és programtalan szivárványos összeborulás pártjai és szereplői között. A Jobbik Csongrád megyei és szegedi elnöke számára Gyurcsány egy „alkoholos mámorban úszó”, Fekete-Győr pedig csak „a nagyképű Fegyőr”, akiknél „Magyarország többet érdemel”.

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Politika

Elengedhetik Weber kezét

Elengedhetik Weber kezét

2019. június 19. (szerda)

Angela Merkel is megelégelhette a csúcsjelöltek körüli huzavonát, és német kormányzati források szerint a kancellár már az e heti ­uniós csúcstalálkozón kompromisszumot ajánlhat. Berlin végül az Euró­pai Központi Bank vezetését kaparinthatja meg ahelyett, hogy a bajor Manfred Webert juttatná az Euró­pai Bizottság élére - írja a Magyar Nemzet.

A jobbikos polgármesterjelölteknek a lé(t) a tét

A jobbikos polgármesterjelölteknek a lé(t) a tét

2019. június 18. (kedd)

A túlélésre játszanak – gyakorlatilag így lehet értelmezni azt, hogy a jobbikos képviselők közül egyre többen jelentik be, hogy az őszi önkormányzati választáson “független” polgármesterjelöltként mérettetik meg magukat - írja az Újvárosi Valóság.

Semmi meglepő nincs Gyurcsány árulásában

Semmi meglepő nincs Gyurcsány árulásában

2019. június 17. (hétfő)

Hétértékelő. Boros Bánk Levente szerint az ellenzékiek nem mernek vagy nem akarnak felelős és számonkérhető politikusként a választók elé állni, ezért keresnek külsős jelölteket - írja a Magyar Nemzet.

Pintér Tamás olyan, mint Columbo felesége

Pintér Tamás olyan, mint Columbo felesége

2019. június 17. (hétfő)

Pintér Tamás, körzetünk országgyűlési képviselője nagy csinnadrattával bejelentette, hogy márpedig ő lesz az MSZP-t mindmáig nélkülöző szivárványkoalíció polgármester-jelöltje az őszi önkormányzati választásokon. Megkerestük a térségi polgármestereket, hogy ugyan mit szólnak ehhez a lépéshez, nem érzik-e, hogy parlamenti képviselőjük ezzel már most cserben hagyja őket?

Bauer Tamás elszellentette magát

Bauer Tamás elszellentette magát

2019. június 15. (szombat)

A Demokratikus Koalíció főideológusa, Bauer Tamás kritikus facebook bejegyzést helyezett el. Saját pártját kritizálja és saját kritikus állapotát is föltárja. A volt SZDSZ-es képviselőnek az a problémája, hogy a DK nem eléggé magyargyűlölő álláspontot foglalt el a parlamentben: Gréczy Zsolt szerinte puha volt, amikor a parlament a Trianon emlékévet tárgyalta.

Orbán: ne a brüsszeli bürokraták határozzák meg az EU jövőjét!

Orbán: ne a brüsszeli bürokraták határozzák meg az EU jövőjét!

2019. június 14. (péntek)

Nem lényegtelen, de másodlagos kérdésnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Kossuth rádiónak péntek reggel adott interjúban, hogy melyik európai pártcsaládhoz tartozik a jövőben a Fidesz. Hangsúlyozta, nem szabad, hogy brüsszeli bürokraták határozzák meg az Európai Unió jövőjét.

Gyurcsány: Balga vagyok!

Gyurcsány: Balga vagyok!

2019. június 13. (csütörtök)

Balgának tartja magát Gyurcsány Ferenc, amiért korábban nem vette észre, hogy Karácsony Gergely nem éppen a legalkalmasabb jelölt Budapest főpolgármesterének – minderről a Magyar Narancsnak adott interjúban árult el még több pikáns részletet, a lap egyébként Kálmán Olga DK-s támogatásáról kérdezte a párt elnökét. Gyurcsány arról is beszél, hogy tavaly döbbent rá arra, hogy új szereplők kellenek a politikába.