Jobbik-elnök: Gyurcsány alkoholista, Fegyőr meg nagyképű

2019. május 31. (péntek) 16:00 - doszerk

Tóth Péternél, a Jobbik Csongrád megyei elnökénél Facebook-posztban borult ki a bili, amikor egyszerre alkoholistázta le Gyurcsányt, és nevezte Fekete-Győr Andrást “nagyképű Fegyőr”-nek. A bejegyzésre a Promenád.hu akadt rá - írja a Pesti Srácok.

Tóth Péternél, a Jobbik Csongrád megyei elnökénél Facebook-posztban borult ki a bili, amikor egyszerre alkoholistázta le Gyurcsányt, és nevezte Fekete-Győr Andrást “nagyképű Fegyőr”-nek. A bejegyzésre a Promenád.hu akadt rá.

Repedezni látszik az elvek és érték nélküli, a „bukjon a Zorbán” mélységű programalkotásban kimerülő szivárványos ellenzéki összeborulás. Ahogy az várható volt, illetve a politikai logikának is megfelel, az EP-választáson látványosan előretörő pártok, a DK és a Momentum érvényre kívánják juttatni erejüket és támogatottságukat, vagyis sok helyen újranyitnák az őszi önkormányzati választási együttműködésről szóló tárgyalásokat, megállapodásokat. Azokat az alkukat, melyeket korábban vélt erőfölényéből adódóan az MSZP és/vagy a Jobbik uralt, dominált.

Az EP-választáson aztán országosan a DK 16,05, a Momentum 9,93 százalékot szerzett, míg az MSZP 6,61 százalékkal, a Jobbik 6,34 százalékkal alig csúszott át a küszöbön, azaz látványosan összecsuklott, miközben az LMP gyakorlatilag meg is szűnt. Aligha kérdőjelezhető meg annak jogossága, hogy az ellenzék vezető alakulataivá vált Gyurcsány-, illetve Fekete-Győr-pártok több beleszólást és nagyobb szerepet vindikálnak maguknak az ellenzéki együttműködésben. Akár Budapesten, akár a megyei jogú városokban vagy a nagyobb településeken. 

Mint írja a Promenád nevű online portál, a Jobbik Csongrád megyei elnöke, szegedi elnöke, megyei önkormányzati képviselője, a párt megyei jogú városok csoportjának vezetője, Tóth Péter gyomrát is megülte a DK és a Momentum diadala, valamint felerősödő építkezése. Erre utal a hivatalos közösségi oldalán péntek reggel közzétett poszt:

Fotó forrás: Promenád.hu

„Fidesz-győzelem lesz ősszel is. A Fidesz most megnyerte az őszi önkormányzati választásokat és a 2022-es országgyűlési választást is. Köszönetet lehet mondani az alkoholos mámorban úszó Gyurcsánynak és a nagyképű Fegyőrnek. Magyarország többet érdemel!”

– írta ki a politikus a jobbikos Alfahír egy vonatkozó cikkének megosztásával. Mindez jól mutatja, mekkora a bizalom, a szimpátia és az egyetértés az elvtelen és programtalan szivárványos összeborulás pártjai és szereplői között. A Jobbik Csongrád megyei és szegedi elnöke számára Gyurcsány egy „alkoholos mámorban úszó”, Fekete-Győr pedig csak „a nagyképű Fegyőr”, akiknél „Magyarország többet érdemel”.

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Politika

Az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre

Az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre

2019. szeptember 17. (kedd)

Az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Kósa: az ellenzéknek az összefogással nem sikerült elérnie célját

Kósa: az ellenzéknek az összefogással nem sikerült elérnie célját

2019. szeptember 17. (kedd)

Az ellenzék által meghirdetett összefogás nem érte el a célját, mert nem teljesült az az elképzelésük, hogy minden olyan helyen, "ahol érdemes", a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje ellen csak egy ellenzék által támogatott jelölt induljon, - jelentette ki Kósa Lajos.

Ellenzéki rémálom volt a jelöltállítás

Ellenzéki rémálom volt a jelöltállítás

2019. szeptember 16. (hétfő)

Az önkormányzati választások jelöltállítási folyamata lezárult, lassan láthatóvá válik, hogy az ellenzéki ultraliberális pártok milyen állapotban futnak neki a következő választási vereségüknek - írja a Magyar Nemzet.

Kósa: a további fejlesztés, szépítés vagy a háborúskodás között kell választani

Kósa: a további fejlesztés, szépítés vagy a háborúskodás között kell választani

2019. szeptember 15. (vasárnap)

A további építkezés, fejlesztés, szépítés melletti kiállás vagy az ellenségeskedés állandósulása az önkormányzati választás tétje - mondta vasárnapi Veszprémben, sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke.

Orbán: Magyarország nagyszerű embert delegált az Európai Bizottságba

Orbán: Magyarország nagyszerű embert delegált az Európai Bizottságba

2019. szeptember 13. (péntek)

Trócsányi László személyében Magyarország nagyszerű embert jelölt az Európai Bizottságba – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban. A miniszterelnök a családpolitikáról szót ejtve kijelentette, hogy “a mi kormányunk alatt történt a legtöbb jó dolog a családokkal”, és elmondta, hogy már a második és a harmadik családvédelmi akcióterv részletein gondolkodik.

Kósa Lajos: Elégtelenre vizsgázott az ellenzék jelöltállításból

Kósa Lajos: Elégtelenre vizsgázott az ellenzék jelöltállításból

2019. szeptember 12. (csütörtök)

Elégtelenre vizsgázott az ellenzék jelöltállításból - jelentette ki a Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke. Kósa Lajos elmondta: a jelöltállítással a Fidesz szándéka teljesült, 8 millió ember él olyan településen, ahol kormánypárti jelöltre lehet szavazni - írja a Hír TV online portálja.

Megbukott és politikailag megszűnt a Jobbik Fejér megyében

Megbukott és politikailag megszűnt a Jobbik Fejér megyében

2019. szeptember 11. (szerda)

Dr. Molnár Krisztián, a FIDESZ- KDNP megyei listavezetője az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.