Rangadók napja a Campusban

spigott - 2019. május 22. 18:23

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 20. fordulója a DLSZ Arénában. A nap első találkozóján a hetedik Varázs Kép mérte össze erejét a hatodik Papa SE-vel, s ahogy arra számítani is lehetett, igen kiélezett csatát vívtak egymással a felek. A vezetést utóbbi szerezte meg, ám a Varázs Kép a félidő vége előtt egalizált, majd a fordulást követően három alkalommal is vezetést szerzett. A Papa SE kétszer még egyenlíteni tudott, ám ellenfele negyedik góljára már nem volt válasza, így a Varázs Kép örülhetett a három pontnak, s ezzel együtt annak is, hogy megelőzte a tabellán keddi vetélytársát.
Érdekesnek ígérkezett a második Akrasz-Bau és a negyedik Tízpróbások összecsapása is, hiszen mindkét gárdának volt még esélye arra, hogy megszerezze az első helyet. Ehhez végül az Akrasz-Bau került közelebb, mert hiába tűnt úgy 48 percig, hogy megosztoznak a pontokon a csapatok, a véghajrában előbb Dudás Péter, majd Mészáros István vette be a Tízpróbások kapuját, így a meccset végül 2-0-ra az Akrasz-Bau nyerte, mely újabb sikerével pontszámban beérte a listavezető Hardferr Bau Kft. gárdáját a tabellán.

Kép: DO-archív

A keddi játéknap utolsó meccsén az utolsó előtti B.T. Mirage és a sereghajtó Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést. Előbbiek már a találkozó elején megléptek ellenfelüktől, s hiába talált be az első felvonásban kétszer a Kemi-Ker is, a szünetre magabiztosnak tűni, 4-2-es vezetéssel vonulhatott a Mirage. Mely a térfélcserét követően egymás után lőtt három góllal döntötte el végleg a pontok sorsát, s végül sima, 8-4-es sikert aratva gyűjtötte be a három pontot.

Eredmények

Varázs Kép – Papa SE 4-3 (1-1)
Tízpróbások – Akrasz-Bau SE 0-2 (0-0)
B.T. Mirage – Kemi-Ker Kft. 8-4 (4-2)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 43 pont, 2. Akrasz-Bau SE 43 pont, 3. Gaszisportvideo 41 pont, 4. Tízpróbások 37 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 27 pont, 7. Papa SE 26 pont, 8. Széchenyi Pékség 22 pont, 9. Irapuato 19 pont, 10. B.T. Mirage 9 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.