Rangadók napja a Campusban

spigott - 2019. május 22. 18:23

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 20. fordulója a DLSZ Arénában. A nap első találkozóján a hetedik Varázs Kép mérte össze erejét a hatodik Papa SE-vel, s ahogy arra számítani is lehetett, igen kiélezett csatát vívtak egymással a felek. A vezetést utóbbi szerezte meg, ám a Varázs Kép a félidő vége előtt egalizált, majd a fordulást követően három alkalommal is vezetést szerzett. A Papa SE kétszer még egyenlíteni tudott, ám ellenfele negyedik góljára már nem volt válasza, így a Varázs Kép örülhetett a három pontnak, s ezzel együtt annak is, hogy megelőzte a tabellán keddi vetélytársát.
Érdekesnek ígérkezett a második Akrasz-Bau és a negyedik Tízpróbások összecsapása is, hiszen mindkét gárdának volt még esélye arra, hogy megszerezze az első helyet. Ehhez végül az Akrasz-Bau került közelebb, mert hiába tűnt úgy 48 percig, hogy megosztoznak a pontokon a csapatok, a véghajrában előbb Dudás Péter, majd Mészáros István vette be a Tízpróbások kapuját, így a meccset végül 2-0-ra az Akrasz-Bau nyerte, mely újabb sikerével pontszámban beérte a listavezető Hardferr Bau Kft. gárdáját a tabellán.

Kép: DO-archív

A keddi játéknap utolsó meccsén az utolsó előtti B.T. Mirage és a sereghajtó Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést. Előbbiek már a találkozó elején megléptek ellenfelüktől, s hiába talált be az első felvonásban kétszer a Kemi-Ker is, a szünetre magabiztosnak tűni, 4-2-es vezetéssel vonulhatott a Mirage. Mely a térfélcserét követően egymás után lőtt három góllal döntötte el végleg a pontok sorsát, s végül sima, 8-4-es sikert aratva gyűjtötte be a három pontot.

Eredmények

Varázs Kép – Papa SE 4-3 (1-1)
Tízpróbások – Akrasz-Bau SE 0-2 (0-0)
B.T. Mirage – Kemi-Ker Kft. 8-4 (4-2)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 43 pont, 2. Akrasz-Bau SE 43 pont, 3. Gaszisportvideo 41 pont, 4. Tízpróbások 37 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 27 pont, 7. Papa SE 26 pont, 8. Széchenyi Pékség 22 pont, 9. Irapuato 19 pont, 10. B.T. Mirage 9 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.