Újra bajnok a Karmacsi

spigott - 2019. május 14. 13:36

Legnagyobb riválisa ellen aratott háromgólos győzelmével védte meg bajnoki címét a városi kispályás focibajnokság Acerbis Osztályában a Karmacsi Autó FC csapata.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 16. fordulója a DLSZ Arénában. Az este leginkább várt mérkőzése a listavezető Karmacsi Autó FC és a második Dunaferr Vasas csatája volt, melyen ezúttal elmaradt a remélt nagy csata. Az idei szezonban hibátlan éllovas ugyanis ezúttal sem hibázott, már az első félidő után 2-0-ra vezetett, majd a szünet után újabb két találatot szerezve döntötte el a pontok sorsát. A Dunaferr erejéből ezúttal csak a szépítésre futotta, ám meccset végül igen simán, 4-1-re nyerte a Karmacsi, mely ezzel bebiztosította bajnoki címét is.

Kép: DO-archív

Érdekes meccset vívott egymással a sereghajtó Szil-Ker Ablak és a negyedik Fejó-Therm gárdája, mert hiába számított utóbbi az egyértelmű favoritnak, ezúttal borult a papírforma. A Szil-Ker ugyanis hiába került korán hátrányba, remekül küzdött a folytatásban, s már az első félidőben öt gólt szerezve fordított, s előnyét végig megtartva aratott 6-4-es sikert, amivel két helyet is sikerült előrébb lépnie a tabellán.

A nap utolsó találkozóján végletekig kiélezett csatát vívott egymással az SZP-Asztalos és a Steelworkers együttese. Előbbiek kezdtek jobban, négy perc alatt lőtt három góllal húztak el vetélytársuktól, ám az "acélmunkások" nem adták fel, s a mérkőzés hajrájában sikerült egyenlíteniük. A pontszerzéshez azonban most ez is kevésnek bizonyult, mert két perccel a meccs vége előtt hatodszor is betaláltak az SZP-Asztalos, mely végül 6-5-ös sikert aratva vette át a tabella második helyét a Dunaferr Vasas gárdájától.

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Fejó-Therm Kft. 6-4 (5-3)
Karmacsi Autó FC – Dunaferr Vasas 4-1 (2-0)
SZP-Asztalos SE – Steelworkers 6-5 (3-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 39 pont, 2. SZP-Asztalos SE 28 pont, 3. Dunaferr Vasas 27 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 5. Dunabiztos Micro 22 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Szil-Ker Ablak 8 pont, 8. Siker Ablak 8 pont, 9. GBB Zrt. 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.