Újabb siker és továbbjutás

spigott - 2019. június 15. 12:35

A hazai pályán aratott 2-1-es győzelem után idegenben is nyert, így kettős sikerrel jutott tovább az osztályozó harmadik fordulójába a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Nehéznek ígérkező mérkőzés vár ma délelőtt tíz órától a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapatára, mely a hazai környezetben aratott 2-1-es győzelem után ezúttal idegenben lépett pályára a PVSK elleni osztályozó visszavágóján. Lőrincz Emil tanítványai elszántan készülődtek a találkozóra, s ezt szerencsére a pályán is viszont látta a gárda szakvezetője, ugyanis Farkas Béla révén már a hatodik percben sikerült megszereznie a vezetést fiataljainknak. A folytatás is egyértelműen a DPASE fölényét hozta, s ez nemcsak a játék képében, hanem az eredmény alakulásában is megmutatkozott.

Kép: DO-archív

Az első félidő hajrájában ugyanis gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutást Lőrincz Emil tanítványai, hiszen Kovács Barnabás, Al-Sheraji, majd Áman is bevette a pécsi kaput, így a szünetre már négygólos előnnyel vonulhattak labdarúgóink. A fordulás után már semmi izgalmat nem tartogatott a mérkőzés, az egyedüli kérdés az volt, hogy sikerül-e szépítenie a házigazdáknak, s ugyan ez Nagy révén az utolsó percben összejött a PVSK-nak, a meccset végül nagyon simán, 4-1-re nyerte a DPASE, mely az első fordulóhoz hasonlóan ezúttal is kettős győzelemmel jutott tovább a következő körbe, ahol a Biatorbágy és a Sopron párharcának győztesével játszhat a másodosztályú tagság kivívásáért.

U-17 III. o. Osztályozó 2. forduló, visszavágó

PVSK – DPASE 1-4 (0-4)

Gólszerzők: Nagy R., illetve: Farkas, Kovács, Al-Sheraji, Áman.

DPASE: Hompót, Veszeli, Szabó, Slett, Gráczer, Dorogi, Kelemen, Áman, Farkas (Török, 57.), Kovács, Al-Sheraji (Gaál, 57.). Edző: Lőrincz Emil.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.