Véget ért az első forduló

spigott - 2019. július 12. 8:05

Az első osztályú együttesek rangadóját a Fejó-Therm, míg a Campus osztályosokét a Tízpróbások együttese nyerte a Decathlon Nyári Bajnokságban.

Két újabb találkozóval folytatódott csütörtökön este a Decathlon Nyári Kispályás Labdarúgó Bajnokság. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken előbb a mezőny két első osztályú csapata, a Fejó-Therm, valamint a Solarwelt Micro gárdája mérte össze egymással erejét, s előbbi végül nagy csatában, 6-4-es győzelmet aratva gyűjtötte be a pontokat. Pontosabban az egy pontot, ugyanis a kiírás szerint az Acerbis Osztályból érkező csapatok versenyen kívül indulnak a nyári bajnokságban, s bármilyen eredményt érnek el, egy ponttal gazdagodnak.

A nap második találkozóján két másodosztályú együttes játékosai húztak szerelést, s az esélyesebb Tízpróbások végül 4-1-es sikert arattak az Irapuato ellen. A bajnokság második fordulójára jövő hét hétfőn és kedden kerítenek sort a csapatok, a DLSZ Arénában, ahol minden nap két-két meccset tekinthetnek meg a kispályás labdarúgás helyi szerelmesei.

Eredmények

Fejó-Therm Kft. – Solarwelt Micro 6-4
Irapuato – Tízpróbások 1-4

A bajnokság állása: 1. Labdaérzék Gourmand 3 pont, 2. B.T. Mirage 3 pont, 3. Tízpróbások 3 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 1 pont, 5. Solarwelt Micro 1 pont, 6 Szöglet FC 0 pont, 7. Irapuato 0 pont, 8. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.