500-on is jutott mindenből

spigott - 2019. augusztus 11. 8:26

Újabb hat dobogós helyezésnek örülhettek a Dunaferr SE kajak-kenusai a Sukorón megrendezett serdülő, ifjúsági és U23-as magyar bajnokságon.

Az 500 méteres versenyszámokkal folytatódott szombaton a kajak-kenusok serdülő, ifjúsági és U23-as magyar bajnoksága. A Sukorón megrendezett viadal harmadik napján sem vallottak szégyent a Dunaferr SE sportolói, s újra több éremmel örvendeztették meg az értük szurkolókat. A kenu négyesek vegyes U23-as fináléjában Bucsi Bence és Kovács Máté András két MTK-s versenyzővel, Kállai Róbert Gidával és Moldován Milánnal együtt a dobogó legfelső fokára állhatott, míg ugyanebben a számban Slihoczki Ádám három szegedi csapattársával, Zombori Dominikkal, Kocsis Ádámmal és Laczó Dániellel az ezüstérmet szerezte meg.

Szintén második helyezésnek Bucsi Bence és Kovács Máté András egysége a kenu kettesek 500 méteres döntőjében az U23-asok között. Bronzéremből ezúttal is három jutott a dunaújvárosi kajakosoknak, ugyanis Mányi Zsófia az ifjúsági kajak egyesek, Boldis Csenge a Kis-Duna SE-ben versenyző Angyal Villővel az ifjúsági kajak kettesek, míg Decsi Dorina a Kanizsa KKK-ban szereplő Kálovics Adéllal a serdülő kajak kettesek számában állhatott a dobogó harmadik fokára.

A Dunaferr SE szombati érmes eredményei

C4 vegyes U23 500 méter – Kovács Máté András, Moldován Milán, Bucsi Bence, Kállai Róbert Gida 1. hely

C4 vegyes U23 500 méter – Laczó Dániel, Slihoczki Ádám, Kocsis Ádám, Zombori Dominik 2. hely
C2 férfi U23 500 méter – Bucsi Bence, Kovács Máté András 2. hely

K1 női ifjúsági U17-U18 500 méter – Mányi Zsófia 3. hely
K2 női ifjúsági U17-U18 500 méter – Angyal Villő, Boldis Csenge 3. hely
K2 női serdülő U16 500 méter – Decsi Dorina, Kálovics Adél 3. hely

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.