A főpróba nem sikerült

doszerk - 2019. augusztus 22. 21:21

Csak rövid ideig játszott jól, így egygólos vereséget szenvedett szombathelyi edzőmérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Szombathely ellen kezdte meg a nyári felkészülési mérkőzések sorozatát júliusban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely ma este hét órától a Szombathely ellen játszotta utolsó edzőmérkőzését a Békéscsaba elleni bajnoki rajt előtt. György László tanítványai bő egy hónappal ezelőtt 25-24-re legyőzték mai ellenfelüket, s abból a meccsből kiindulva ma sem várt sétagalopp kézilabdázóinkra a szombathelyi Egyetemi Sportcsarnokban.

A találkozón sajnos nem azt a játékot nyújtotta együttesünk, amire számítottunk, elől és hátul is igen sok volt a hiba, így a hazaiak 16-15-ös első félidei vezetés után 28-27-re legyőzték az akadémistákat. Nem is volt elégedett a látottakkal György László vezetőedző, aki a lefújás után értékelte a találkozót.

Kép: DO-archív

- Körülbelül negyed órát játszottunk jól, ami nyilván kevés, ezért megérdemelten nyert ma a Szombathely. Többre számítottunk, többet reméltünk, de sajnos több gyenge egyéni teljesítmény miatt is bosszankodhattunk, az első félidőben a védekezésünk és a kapusteljesítményünk is halovány volt, ezt mutatta a tizenhat kapott gólunk is, s bár a másodikra itt valamelyest sikerült javulni, ma ez nem volt elég a győzelemhez. A következtetéseket levonjuk ebből a meccsből is, látjuk, hogy hol vannak hiányosságaink, ezeken is fogunk dolgozni a Békéscsaba elleni bajnoki rajtig.

SZKKA – DKKA 28-27 (16-15)

Gólszerzőink: Triscsuk 6, Szalai 5, Kazai 4, Szekerczés 4, Ferenczy 3, Mihály 2, Bouti 1, Jovovity 1, Cavlovic 1.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.