A Hankook Tire és a DTM 2023-ig meghosszabbítja az együttműködést

doszerk - 2019. augusztus 16. 12:47

A Hankook Tire folyamatosan fejleszti a globális motorsport-marketingben megszerzett pozícióját, és a következő négy évben is a DTM kizárólagos beszállítója marad. Az abroncsgyártó és a DTM sorozatot szervező ITR megegyezett a partnerségi megállapodás előzetes meghosszabbításáról, amely így egészen 2023-ig él. 

A prémium abroncsgyártó Hankook Tire négy évvel meghosszabbította a DTM versenysorozat iránti elköteleződését, noha a jelenlegi megállapodás sem járt még le. A vállalat 2011 óta hivatalos partnere és kizárólagos abroncsbeszállítója az egyik legnépszerűbb nemzetközi túraautó-bajnokságnak. Az új szerződéssel a Hankook a nemzetközi versenysorozatok történetének leghosszabb ideje beszállító abroncsgyártója lesz.

A 2019-es idényben új technikai szabályozásokat is bevezettek a nemzetközi Class 1 szabályrendszernek megfelelően, amelynek köszönhetően sokkal erősebb versenyautók szelik a köröket. Így látványosabb versenyautókra és jelentősen gyorsabb körökre számíthatnak a nézők. A versenyzők és a csapatok mellett az abroncsok is még fontosabb szereplővé léptek elő. A Hankook Ventus versenyabroncsaira azonban a korábbi évek sikereit követően a jövőben is lehet számítani a DTM ikonikus versenypályáin.

Manfred Sandbichler, a Hankook Tire Europe motorsport-igazgatója és Achim Kostron, az ITR GmbH ügyvezető igazgatója

Achim Kostron, az ITR GmbH ügyvezető igazgatója a következőképpen fogalmazott: „Örülünk, hogy a Hankook továbbra is partnerünk lesz abban, hogy a DTM sorozatot még nagyobbá és nemzetközibbé tegyük. A Hankook globális szereplőként és prémium gyári első szerelésű abroncsgyártóként már régóta jelen van a versenysorozatban, ami megerősíti, hogy a DTM technológiai és marketingplatformként is remekül működik.”

„Nagy örömmel tölt el, hogy ismét minket választottak a legnépszerűbb nemzetközi túraautó-versenysorozat hivatalos és kizárólagos beszállítójának” – nyilatkozta Cho Hyun Bum, a Hankook Tire elnöke és vezérigazgatója. – „A DTM nemzetközi ismertsége lehetőséget kínál arra, hogy folyamatosan megmutassuk biztos technológiai szakértelmünket, miközben megerősíthetjük a jelenlétünket a nemzetközi motorsport világában.”

 „Az angliai Brands Hatch pályán megrendezett futam volt a 125. olyan DTM verseny, amit Ventus versenyabroncsokon futottak” – árulta el Manfred Sandbichler, a Hankook Tire Europe motorsport-igazgatója. – „Eddig még nem volt arra példa, hogy valakinek az abroncsok miatt kellett volna feladnia a versenyt. Ez nemcsak a DTM fokozottan professzionális környezete miatt fontos, hanem azért is, hogy a rajongók és a pilóták a lehető legmagasabb színvonalú és leglátványosabb versenyeken vehessenek részt.”

A Hankook már évek óta a legrangosabb motorsport események támogatója, a csúcskategóriás Ventus Race abroncsaival pedig az egyik legfontosabb beszállítója lett számos országos és nemzetközi autó- és raliversenynek. A prémium abroncsgyártó versenyabroncsa kiemelkedő teljesítményével, magas fokú megbízhatóságával és kivételes biztonságával minden évadban lenyűgözi a DTM, a 24H Series powered by Hankook, a W Series, a Formula Renault Eurocup, a nürburgringi 24 órás verseny, az F3 Americas és a CJ Super Race résztvevőit.
 

(PR-cikk)

A rovat további hírei: Mozaik

A nyár slágere!

A nyár slágere!

2024. ápr. 18.

Kitalálod, mi lehet? Forró olajban kisütött kelt tészta, ami a mai napig a magyarok kedvence. Leginkább sós, de manapság készítik már édesen is. (X)

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

2024. ápr. 17.

Olyan korszerű fűtési megoldásra vágyik, amellyel környezetbarát módon tudja melegen tartani otthonát? Keresi azt a rendszert, amely télen-nyáron kellemes hőfokot biztosít otthonában? Szeretné alacsonyan tartani a rezsiköltségeket? Ha ezekre a kérdésekre "igen" a válasz, akkor Önnek érdemes kicsit jobban megismernie a hőszivattyúk működését, típusait. (X)

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

2024. ápr. 17.

Egy letűnő szakma utolsó dunaújvárosi képviselőjét mutatja be a DSTV összeállítása. Majlinger János cipész már több mint négy évtizede dolgozik, Technikum városrészi műhelyének titkaiba is örömmel avatja be a nézőt. Hangkép.

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

2024. ápr. 16.

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

2024. ápr. 15.

A nyárias mutatóknak lőttek, a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint holnaptól jelentős lehűlésre készülhetünk. Még a nagykabátok is előkerülhetnek reggelente!

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

2024. ápr. 15.

A forrólevegős sütők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A magyar konyha nem igazán az egészséges ételeiről híres, így az életmódváltást sem igazán támogatja. Egy-két változtatással azonban sokat tehetünk egészségünkért. (X)
 

DSTV: az ovisok ruhatára

DSTV: az ovisok ruhatára

2024. ápr. 15.

Az öltözködés témájával folytatódik az óvodáskorúak mindennapjait bemutató sorozat. A DSTV összeállításában természetesen nem divattanácsokról hallhatunk, inkább a praktikus és kényelmi szempontok egyensúlya dominál. Hangkép.