Hazai pályán kezd a Dunaferr

spigott - 2019. augusztus 23. 8:01

Az Aramis elleni mérkőzéssel kezdi meg a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Pillanatok alatt elillant a felkészülési időszak, s ma már tétmérkőzésen kell bizonyítania a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának, mely este hét órától az Aramis elleni találkozóval kezdi meg a 2019/2020-as bajnoki szezon küzdelmeit. Ahogy mai ellenfelének, úgy a Dunaferr csapatának kerete is jelentősen átalakult a nyáron, ám hiába távozott több meghatározó játékosa is Fehér Zsoltnak, a dunaújvárosiak vezetőedzője bízik a csapatában, s mint azt a felkészülés elején érdeklődésünkre elárulta, célba veszik a bajnokság első négy helyét.

Ez persze nem lesz egyszerű, ám egy jó rajt sokat segíthetne együttesünkön, mely pár nappal ezelőtt a Csömör elleni 1-1-es döntetlennel hangolt a mai összecsapásra. Fehér Zsolt vezetőedző természetesen a három pont megszerzésében reménykedik a ma este hét órakor kezdődő bajnoki nyitányon, s ahogy a csapat tagjai és vezetése, úgy ő is sok szeretettel várja az Aramis elleni meccsre a gárda drukkereit.

- Valamennyi mérkőzésünk jól szolgálta a céljainkat. A szakaszt lezáró meccsünk igazán különleges volt, a klub a fennállása óta még soha nem lépett pályára olyan fiatal kerettel, mint azon a napon. Mindenki a kellő módon állt hozzá a feladatához, és nagyon jól teljesítettek. Elégedettek vagyunk az egész felkészüléssel. Nagyon várjuk a rajtot, ami előtt még három alkalmunk volt arra, hogy, hogy pontosítsuk a közös munkánkat. Minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot az első hazai mérkőzésen. Semmiképp sem szabad leírni az Aramist, ahogy a többi ellenfeleinket sem.

A Dunaferr DUE Dutrade FC 2019/2020-as kerete: Klacsák Bence, Csányi Dávid, Cseresnyés Alex, Danó Dominik, Dorogi Benjámin, Fridrich Dávid, Gergely Milán, Horváth Benedek, Faragó  Lajos, Kolompár Márk, Kovács Krisztián, Németh László, Németh Péter, Pál Patrik, Reveland Zoltán, Rigó László, Sáhó Kristóf, Szeghy Szabolcs. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.