Hazai pályán kezd a Dunaferr

spigott - 2019. augusztus 23. 8:01

Az Aramis elleni mérkőzéssel kezdi meg a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Pillanatok alatt elillant a felkészülési időszak, s ma már tétmérkőzésen kell bizonyítania a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának, mely este hét órától az Aramis elleni találkozóval kezdi meg a 2019/2020-as bajnoki szezon küzdelmeit. Ahogy mai ellenfelének, úgy a Dunaferr csapatának kerete is jelentősen átalakult a nyáron, ám hiába távozott több meghatározó játékosa is Fehér Zsoltnak, a dunaújvárosiak vezetőedzője bízik a csapatában, s mint azt a felkészülés elején érdeklődésünkre elárulta, célba veszik a bajnokság első négy helyét.

Ez persze nem lesz egyszerű, ám egy jó rajt sokat segíthetne együttesünkön, mely pár nappal ezelőtt a Csömör elleni 1-1-es döntetlennel hangolt a mai összecsapásra. Fehér Zsolt vezetőedző természetesen a három pont megszerzésében reménykedik a ma este hét órakor kezdődő bajnoki nyitányon, s ahogy a csapat tagjai és vezetése, úgy ő is sok szeretettel várja az Aramis elleni meccsre a gárda drukkereit.

- Valamennyi mérkőzésünk jól szolgálta a céljainkat. A szakaszt lezáró meccsünk igazán különleges volt, a klub a fennállása óta még soha nem lépett pályára olyan fiatal kerettel, mint azon a napon. Mindenki a kellő módon állt hozzá a feladatához, és nagyon jól teljesítettek. Elégedettek vagyunk az egész felkészüléssel. Nagyon várjuk a rajtot, ami előtt még három alkalmunk volt arra, hogy, hogy pontosítsuk a közös munkánkat. Minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot az első hazai mérkőzésen. Semmiképp sem szabad leírni az Aramist, ahogy a többi ellenfeleinket sem.

A Dunaferr DUE Dutrade FC 2019/2020-as kerete: Klacsák Bence, Csányi Dávid, Cseresnyés Alex, Danó Dominik, Dorogi Benjámin, Fridrich Dávid, Gergely Milán, Horváth Benedek, Faragó  Lajos, Kolompár Márk, Kovács Krisztián, Németh László, Németh Péter, Pál Patrik, Reveland Zoltán, Rigó László, Sáhó Kristóf, Szeghy Szabolcs. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.