Strandkézisek küzdelme a szigeten

spigott - 2019. augusztus 21. 11:06

A férfiak mezőnyében a Vax Sárbogárd, míg a nőknél a DESZ-épek gárdája nyerte a Szalki-szigeten megrendezett strandkézilabda tornát.

Nemcsak a strandfocisták, hanem a strandkézilabdázók is megmérették magukat a Szalki-szigeten megrendezett I. Szent István Kupán. A strandkézilabdázóknál összesen három kategóriában ragadtak labdát a résztvevők. Az utánpótlásnál két együttes indult, ők két mérkőzést játszottak egymással, s ezek alapján a Kentaurok csapata végzett az első helyen, míg a Főnix gárdájának be kellett érnie az ezüstéremmel. A torna legjobb utánpótlás játékosának Sárosi Zalánt (Főnix), míg a legjobb kapusnak Soós Bálintot (Kentaurok) választották a szervezők.

A felnőttek között a férfiak mezőnyében a Vax Sárbogárd végzett az első helyen, megelőzve a DVKSE, a Martonvásári KE és az Ittasok együttesét. A legjobb kapusnak járó elismerést Virág Roland (DVKSE), míg a legjobb kapusét Szabó József Zsolt (Vax Sárbogárd) vehette át az eredményhirdetésen. A felnőtt hölgyek versengését a DESZ-épek gárdája nyerte, a második helyen a Csajkák, a harmadikon a DKKA csapata végzett, míg a negyedik helyet a DAC szerezte meg. A torna legjobb női játékosának Meggyesi Nikolettet (Csajkák) választották, míg a legjobb kapusnak járó különdíjat Sárdi Tímea (DESZ-épek) érdemelte ki remek teljesítményével.

Eredmények, különdíjak

Utánpótlás: 1. Kentaurok, 2. Főnix

Legjobb kapus: Soós Bálint

Legjobb játékos: Sárosi Zalán

Férfiak: 1. Vax Sárbogárd, 2. DVKSE, 3. Martonvásári KE, 4. Ittasok

Legjobb kapus: Virág Roland

Legjobb játékos: Szabó József Zsolt

Nők: 1. DESZ-épek, 2. Csajkák, 3. DKKA, 4. DAC

Legjobb kapus: Sárdi Tímea

Legjobb játékos: Meggyesi Nikolett

 

A rovat további hírei: Sport

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.