Dunaújváros Hetilap

A gyűlöletkeltés nagymesterei

doszerk - 2019. szeptember 4. 18:36

A jobbikos Pintér Tamás névtelenül névtelen és arctalan oldalain rágalom és gyűlölet-hadjáratot indított a Fidesz-jelöltjei és támogatottjai ellen - írja az Újvárosi Valóság.

A párás tekintetű Celeb Tomika, először Palkovics Kata független jelöltet vette célba. Háromrészes cikksorozatban taglalták, hogy a cége milyen szörnyűségeket követett el, hogyan emelt árat, bla-bla…

Azért nem részletezzük, hogy minden egyes ostobaság helyett mi a valóság, mert ez nem a kibeszélőshow legújabb adása, ráadásul ennyi blődséget azért nyilván nem volt összehordani. Az igen gazdag fantáziával megáldott emberünk által elmondottakkal lényegében nem is kellene foglalkozni, annyira nívótlan megnyilvánulás ez részéről, hogy már nekünk kellemetlen. De azért egy dolgot nem árt, ha magukba vésnek a dunaújvárosiak: azt sem szabad elhinni, amit Pintér kérdez. Mert az, hogy nettó hazugsághalmazt tálalt eléjük, hogy szemrebbenés nélkül hazudott bele az arcukba egyébként nem méltó egy országgyűlési képviselőhöz. Mert lássuk be: semmi sem igaz az egész rémtörténetből.  Nem árt tudni, hogy 2019 június végén a Dunaújvárosi Kegyelet Bt visszaadta a temető üzemeltetését az önkormányzatnak, közbeszerzési eljárás megindítását kezdeményezték az ügyben. Tehát az új üzemeltető kiválasztásáig vállalta a cég a Dunaújvárosi Temető üzemeltetését, jelenleg még nincs kiválasztva, hogy ki üzemelteti a temetőt. Így aztán semmilyen következtetés ebből adódóan nem állja meg a helyét.  

Az sem meglepő hogy minden olyan hozzászólást, kommentet töröltek a rágalomhalmaz oldalán, akiknek ellentétes információjuk, véleményük van és nem a Pintér-mantrát tolják folyamatosan, hanem a tények ismeretében foglalnak állást az adott kérdésben. Egyébként annak van némi diszkrét bája, hogy Palkovics Katát támogató és a temetőt üzemeltető cég hozzászólást letöröltek, mindenkit kitiltottak, de így tesznek a jobbikos Pintér Tamás oldaláról is. Náluk semmilyen ellenvéleménynek nincs helye. Hiába, ilyenek voltak mindig is a fasiszták módszerei. Egyedül Palkovics Katának engedték meg – a látszat kedvéért – hogy hozzászóljon.

Palkovics Katalin, mint a Dunaújvárosi Kegyelet Kft ügyvezetője ezúton szeretnék reagálni az engem és társaságomat itt ért vádakra. Sajnos természetes, hogy „új indulóként” komoly támadások érnek a gyűlöletkampány jegyében. A korrekt tájékoztatás – ahogyan a bejegyzés írója hirdeti – természetesen nem állja meg a helyét, mivel a leginkább érintett felet, azaz engem meg sem keresett. A cikk arctalan és névtelen írója félinformációkat és komoly csúsztatásokat közöl, mely kifejezetten a lejáratásom céljából született. Úgy gondolom, hogy egy üzleti sérelmet politikai köntösbe öltöztetni több, mint gusztustalan, és nem korrekt.

Információink szerint a rágalmazó oldal egyik üzemeltetője Palkovicsék temetkezési konkurenciája, akik végre elérkezettnek látták az időt, hogy politikai ügyet csináljanak Palkovics Katalin indulásából, s felajánlották szolgálataikat a jobbikos Pintér Tamásnak.

Már a család sem szent számukra

Nem lepődtünk meg, hogy a másik fiatal és most induló képviselő-jelölt is a gyűlöletkampány áldozatává vált. De most kicsit tovább merészkedtek, mint eddig: nem csupán Vass Ádámot, a fiatal, tehetséges újságírót, hanem annak családját mocskolták be. Ezzel is igazolva, hogy akik cselekedni nem tudnak, azok mások lejáratásával próbálnak eredményt, népszerűséget elérni. Olyan sötét és mély gyalázkodásba, gyűlöletkeltésbe fogtak, ami csak a fasisztákra jellemző.

Közben még időnként azt is elfelejtik, hogy legalább a mostani szövetségeseiket ne gúnyolják ki. A baloldali érzelmű emberek valószínűleg felháborodnak azon, hogy jó poénnak tartják ahogy írják „ Munkásököl VASS ököl, oda üt ahova köll”- kezdetű cikküket, amelyben Vass Ádám családját gyalázzák.

A jobbikos Pintér a baloldali érzelmű embereket gúnyoltatja ki, a munkásokat alázza meg. Ez is azt mutatja, hogy a baloldali embereket a fasiszta szellemiségű jobbikos Pintér és bandája, csak ki akarja használni, de közben kinevetik, kigúnyolják, meggyalázzák őket. Vass Ádám felháborodva adott ki közleményt arról, hogy mennyire alantas és szánalmas módszerrel próbálják őt lejáratni, a családját állítva a célkeresztbe. 

Mindeközben Pintér Tamás a rendőrség ajtajában fotóztatja magát. Hogy ő ám feljelentést tett, mert bántják…Pedig csak arról szóltak a hírek, hogy személyesen összefüggésbe hozható egy bűncselekmény elkövetőjével. Ami egyáltalán nem rágalom, hiszen az ügy már bírósági szakaszban van.

Hobbi szinten jelent fel másokat, de mindegyik alaptalannak bizonyult

Pintér Tamásnak már több mint negyven feljelentése volt Dunaújváros a „szeretett városa” ellen, ahogy olvastuk Cserna Gábor polgármester közleményében, s eddig mindet elvesztette.

Ha kicsit másik oldalról nézzük a dolgot, legalább ebben kiéli a tenni akarását, ha már a képviselői munka nem gyümölcsöző számára. Szegény Tomikát egyébként nem szabad bántani, mert akkor bizony elszalad a rendőrbácsikhoz, hogy védjék meg. Az persze mellékes, hogy mindeközben a hordája tobzódik a gyűlölködés és gyűlöletkeltés mocskában.

És csak tényleg néhány kérdés, amire még sosem sikerült választ kapnunk. Drága Tomika-rajongó jobbikosok, mutassatok már egyetlen méternyi járdát, amit Pintérnek köszönhetünk. Hol van valami, amit ő hozott ide a városba? Hol van bármi is, ami előremutat? Nos?Mit tett ő eddig?

- ujvarosivalosg.hu -

A rovat további hírei: Közélet

Megújult a piac, a friss áruk mellett már szép környezet is várja a vásárlókat

Megújult a piac, a friss áruk mellett már szép környezet is várja a vásárlókat

2024. már. 28.

A piac a dunaújvárosiak kedvelt bevásárlóhelye, a helyi termelők és árusok fontos terepe, tavaly novemberben kezdődött a felújítása, az ünnepélyes átadást pedig szerdán tartották. Ajándék: húsvét előtt pénteken délelőtt is nyitva lesz a piac!

Hivatalosan is átadták a bringával közlekedőknek az új kerékpárút-hálózatot

Hivatalosan is átadták a bringával közlekedőknek az új kerékpárút-hálózatot

2024. már. 27.

Ünnepélyes keretek között avatták fel az új kerékpárút-hálózatot városunk képviselői. Az esemény helyszínére, az erdei tornapályára biciklivel érkezett a városvezetés.

Ilonka néninek 90 évesen is az unokák a mindenei

Ilonka néninek 90 évesen is az unokák a mindenei

2024. már. 27.

Molnár Józsefné, Ilonka néni is a 90 évesek táborába lépett március 17-én. A jeles alkalomból nagy családja körében ünnepelt születésnapján. A város nevében Orosz Csaba önkormányzati képviselő köszöntötte.

Újdonságokkal bővül a körzet, a lakók kényelméért

Újdonságokkal bővül a körzet, a lakók kényelméért

2024. már. 27.

A lakossági igények felmérése után a városüzemeltetés szakembereivel tartott bejárást Barta Endre, a 4-es választókerület önkormányzati képviselője az új Vasmű úton.

"Dunaújvárosi Estek" – folytatás Kéri László politológussal

"Dunaújvárosi Estek" – folytatás Kéri László politológussal

2024. már. 26.

A Dunaújvárosi Estek című sorozat következő vendége Kéri László, szociológus, politológus lesz – az érdeklődőket a magyar belpolitikai helyzetről szóló beszélgetésre várják a Városháza dísztermében szerdán délután. Flyer.

Elkészült az életmentő készülékek térképe

Elkészült az életmentő készülékek térképe

2024. már. 25.

Hosszú egyeztetések és munka után elkészült Dunaújváros aktualizált defibrillátor térképe, melyet a Dózsa György úti főposta előtt találhatnak meg városunk lakói.

Széchenyis diák lesz egy napra alpolgármester

Széchenyis diák lesz egy napra alpolgármester

2024. már. 25.

Remek alkalmat talált arra a közelmúltban Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester, hogy kihirdesse, ki veheti át tőle a stallumot a város középiskolásai köréből egy teljes napra.