A negyeddöntő volt a végállomás

spigott - 2019. szeptember 16. 18:06

Öt győzelemmel és egy vereséggel zárta az EMF Euro Cup minifutball torna küzdelmeit a dunaújvárosi Karmacsi Autó FC együttese.

Olaszországban, Lignanóban rendezték meg az elmúlt napokban az EMF Euro Cup elnevezésű kispályás labdarúgó tornát, melyen öt magyar együttes is megmérette magát. Köztük volt a dunaújvárosi Karmacsi Autó FC csapata is, mely a Minifutball Ligakupa győzteseként kvalifikálta magát a negyvencsapatos mezőny résztvevői közé. A városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának bajnoka az olasz Dixie Pub Latisana elleni találkozóval kezdte meg a csoportkört, s nagyon sima, 7-2-es győzelemmel melegített a további küzdelmekre. A Slehacky Plzen csapata sem járt sokkal jobban, mert hiába vezettek a csehek még az első félidő elején 2-1-re, a folytatásban erőre kapott a Karmacsi, s végül könnyed, 7-3-as sikerrel lépett nagyot a csoport első helyének megszerzése felé.

Ezt követte a bosnyák Sokolovi Lukavica elleni találkozó, mely rendkívül kiélezett csatát hozott, ám a Karmacsi ezúttal is hátrányból fordítva tudott nyerni 2-1-re, így már csak egy meccset kellett behúznia ahhoz, hogy megnyerje csoportját. Ebben a spanyol Restaurante La Moneda igyekezett meggátolni labdarúgóinkat, s bár a kezdés ijesztő volt, a Karmacsi 0-2-es állást követően sorozatban hat gólt szerezve győzött, így hibátlan teljesítménnyel jutott be a legjobb tizenhat közé.

Képek forrása: Minifutball Szövetség facebook

A nyolc közé kerülésért a román Luxury Team volt a mieink ellenfele, s bár a Karmacsi két alkalommal is vezetést szerzett, a vetélytárs rendre egalizálni tudott, így büntetőlövések döntöttek a továbbjutásról. Itt szerencsére a dunaújvárosiak céloztak jobban, s végül 3-2-es sikerrel biztosították helyüket a legjobb nyolc között. Ahol az a bosnyák Tom Cat gárdája várt a mieinkre, mely 1-0-s első félidőt követően 4-0-ra meglógott együttesünktől, s ugyan innen még sikerült feljönni egyre, a hajrát a vetélytárs bírta jobban, mely végül 6-3-as győzelemmel zárta le a Karmacsi nemzetközi szereplését. A tornát végül a bukaresti Danco Pro gárdája nyerte, miután maratoni hosszúságú büntetőpárbajban 14-13-ra legyőzte a lengyel Golden Boys együttesét.

A rovat további hírei: Sport

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.

Az éllovashoz látogat a DFC

Az éllovashoz látogat a DFC

2024. ápr. 13.

Iváncsán lép pályára a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III-as pontvadászat újabb fordulójában vasárnap délután négy órától.