Emberölési kísérlet Dunaújvárosban

doszerk - 2019. szeptember 11. 9:39

A gyanú szerint az őrizetbe vett újszentmargitai férfi törött üveggel vágta meg barátnője nyakát.

A sértett szeptember 8-án a késői órákban tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy aznap este Dunaújvárosban, egy lépcsőház előterében szóváltásba keveredett barátjával, majd a férfi a nála lévő összetört sörösüveggel megvágta a nő arcát. Ezt követően dulakodni kezdtek, melynek során mindketten a földre kerültek, ahol a férfi tovább próbálkozott az üvegnyakdarabbal barátnőjének sérülést okozni, és közben szorította őt. A sértettnek azonban egy óvatlan pillanatban sikerült kiszabadítania magát a támadás alól, majd elmenekült. A rendőrök az értesítést követő egy órán belül a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, és őrizetbe vettek.  A nyomozás során végzett adatgyűjtések, tanúkihallgatások, továbbá az eljárásban lefoglalt tárgyi bizonyítékok és beszerzett szakértői vélemények alapján a 40 éves férfit a Fejér megyei nyomozók tegnap emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

A rovat további hírei: Sziréna

Két városban is életet mentett a szénmonoxid-érzékelő

Két városban is életet mentett a szénmonoxid-érzékelő

2024. ápr. 15.

Dunaújvárosi társasházi lakásban is a szénmonoxid-érzékelő figyelmeztette a lakókat a mérgező gázra vasárnap. Nem ez volt az egyetlen eset aznap a vármegyében, szerencsére nem történt személyi sérülés, értesült a DO.

Kapatos vezetők húsvét ünnepén

Kapatos vezetők húsvét ünnepén

2024. ápr. 11.

Dunaújvárosi helyzetkép is színesíti a Zsaru Magazin húsvéti körképét – a város közútjain végzett ellenőrzésekről Kőhalmi László főtörzszászlós, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának helyettes vezetője számolt be.

Látta a balesetet? Jelentkezzen!

Látta a balesetet? Jelentkezzen!

2024. ápr. 10.

Ismeretlen személyazonosságú gépjárművezető azonosításához kérik a lakosság segítségét a dunaújvárosi rendőrök. Elektromos kerékpárral közlekedő hölgyet sodort el, megállás nélkül koccolt a helyszínről, értesült a DO. Egy megosztás is közelebb vihet hozzá!

A fél város keresi a mérget kiszóró gazembert

A fél város keresi a mérget kiszóró gazembert

2024. ápr. 07.

Az internetes közösségi oldalakon, csoportokban terjedt el a hír, miszerint a felső Duna-parton mérgező eledeleket találtak, amelyek akár végzetesek is lehetnek a házi kedvencekre.

Értékes kapcsolószekrényt lopott – vád a vége ellene

Értékes kapcsolószekrényt lopott – vád a vége ellene

2024. ápr. 04.

Félmillió forint értékű berendezést lovasított meg az a férfi, aki ellen a Dunaújvárosi Járási Ügyészség emelt vádat. Hihetetlen, de még a két társa sem tudta, hogy éppen lopnak, értesült a DO.

Vigyázat, csalók! Ne dőljön be! És adja tovább!

Vigyázat, csalók! Ne dőljön be! És adja tovább!

2024. ápr. 03.

A nagy közösségi portálon élesített tájékoztató videóval jelentkezett a rendőrség – a cél egyértelmű: az úgynevezett "bankos" csalók üzelmeinek megakadályozása. Egy megosztás is sokat érhet!

Megkárosította a szolgáltatót – vádemelés a vége

Megkárosította a szolgáltatót – vádemelés a vége

2024. már. 23.

Több hónap alatt összesen 730 ezer forinttal károsította meg az egyik távközlési szolgáltató céget az a férfi, aki ellen csalás miatt emeltek vádat a napokban. Adathalászattal kezdődött, értesült a DO.