Ezúttal nem volt esély

spigott - 2019. szeptember 22. 12:31

Az első félidőben még tartotta magát, ám végül súlyos vereséget szenvedett a DKKA U19-es csapata a Kozármisleny elleni felnőtt NB I/B-s találkozón.

A Nagyatádon elért döntetlennel a háta mögött várta az NB I/B-s felnőtt bajnokság második fordulóját szombaton délután a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es együttese. Illés Márton tanítványai a Kozármisleny együttesét látták vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, s a mieink helyzetét nehezítette, hogy felnőttek MTK elleni mérkőzése miatt Mihály Petra és Jovovity Jovana játékára sem számíthatott a szakvezetés. A találkozót a vendégek kezdték jobban, s bár 4-4-nél még sikerült utolérni az ellenfelet, a folytatásban már egyértelműen az történt a pályán, amit a Kozármisleny eltervezett.

A vendégek a félidő derekán kettő góllal vezettek, majd előnyüket fokozatosan növelve 16-11-es fórral vonulhattak a félidei pihenőre. A térfélcserét követően pontosan tíz percre volt szüksége a Kozármislenynek ahhoz, hogy megduplázza vezetését, s innentől kezdve sajnos már csak az lehetett a kérdés, hogy milyen arányban nyeri a meccset vetélytársunk. Fiataljaink sajnos a folytatásban is sok hibával játszottak, így esélyük sem volt arra, hogy feljebb zárkózzanak sőt, a vendégek könnyedén növelték tovább előnyüket, s végül nagyon sima, 41-23-as győzelemmel távoztak a sportcsarnokból.

DKKA U19 – Kozármisleny 23-41 (11-16)

Gólszerzőink: Husti Hanna 6, Fodor Neszta 3, Pál Eszter 3, Keringer Klaudia 3, Gengeliczky Lili 3, Koronczai Petra 2, Vass Víta Luca 1, Matucza Gabriella 1, Kovács Krisztina 1.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.