Hibátlan Tízpróbások

spigott - 2019. szeptember 8. 14:25

A Tízpróbások együttese nyerte a harmadik alkalommal megrendezett Vitalsport Foci Kupát a DLSZ Arénában.

Nyolc együttes részvételével rendezték meg szombaton a III. Vitalsport Foci Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelmeit a DLSZ Arénában. A viadal első szakaszában két négyes csoportba osztva mérték össze egymással erejüket a csapatok, s harcoltak nagyot az elődöntőt jelentő első két hely megszerzéséért. Az A-jelű négyesből a BLD és a Multisteel Hungary, míg a "B" csoportból a Tízpróbások és a Green-Go együttesei jutottak végül tovább, s játszhattak a fináléba jutásért. Előbb azonban az FC Fakabát 3-0-ra legyőzte a Real Concord gárdáját a hetedik helyért, majd a B.T. Mirage gárdája aratott nagyon sima, 8-0-s sikert a Szöglet FC ellen az ötödik helyért lejátszott összecsapáson.

Kép: DO-archív

Az első elődöntőben a Green-Go nagy csatában, 2-1-re legyőzte a BLD együttesét, majd a Tízpróbások aratott 2-0-s sikert a Multisteel Hungary ellen, így a B-csoport első két helyezettje játszhatta a sorozat döntőjét. A bronzmérkőzésen a BLD 1-0-ra legyőzte a Multisteel Hungary gárdáját, míg a Tízpróbások a csoportkör után a fináléban is felül tudták múlni a Green-Go formációját (3-1), így idén ők örülhettek a Vitalsport Kupa megnyerésének.

A III. Vitalsport Foci Kupa végeredménye: 1. Tízpróbások, 2. Green-Go, 3. BLD, 4. Multisteel Hungary, 5. B.T. Mirage, 6. Szöglet FC, 7. FC Fakabát, 8. Real Concord.

Különdíjak

Legjobb játékos: Petrás Gábor (Tízpróbások)
Legjobb kapus: Fügedi István (Green-Go)
Gólkirály: Brand Balázs (B.T. Mirage)
DLSZ+ díj: Horváth Róbert (Decathlon Áruház részlegvezető)
Miklós István díj: Csajtai Zoltán (Tízpróbások)

A torna részletes eredménysora

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.