Jó folytatásban bíznak az Acélbikák!

spigott - 2019. szeptember 22. 8:20

Csak a győzelem lehet a célja a Fehérvári Titánok elleni hazai mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának.

Eddig remekül szerepelnek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Ligában, ugyanis a mezőnyben egyedüliként még nem veszítettek pontot a sorozatban. Miroslav Ihnacak tanítványai három mérkőzést játszottak eddig, s mindhármat magabiztosan nyerték úgy, hogy tizenöt lőtt góljukra mindössze néggyel tudtak válaszolni az ellenfelek. A következő fordulóban ismét egy olyan vetélytárs vár az Acélbikákra, amelyet elméletileg le kellene győzniük, ugyanis ma délután öt órától az a Fehérvári Titánok látogat Dunaújvárosba, melyet a felkészülési időszakban, majd az Erste Liga nyitányán is sikerült felülmúlnia Silló Arnoldéknak.

A Titánok már négy mérkőzést játszottak az idei szezonban, s ezekből egyet nyertek meg a Hokiklub Budapest ellen, míg a mieinktől, a DEAC-tól, valamint legutóbb a Ferencvárostól is kikaptak, így jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tízcsapatos mezőnyben. Ez alapján egyértelműen az Acélbikák számítanak a meccs esélyeseinek, ám ez nem szabad, hogy elaltassa jégkorongozóinkat, hiszen egy nagyon agilis, sokat és jól korcsolyázó csapat lesz ma az ellenfelünk.

Tisztában van ezzel csapatunk kapitánya, Azari Zsolt is, aki egy motivált fehérvári együttesre számít, s mint azt érdeklődésünkre elmondta, nem 7-1-ről, hanem 0-0-ról kezdődik az összecsapás, vagyis nagyon oda kell figyelniük, ha szeretnék megőrizni hibátlan mérlegüket. Márpedig a céljuk egyértelműen ez lesz a megyei rangadók idei második felvonásán.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.