Jó folytatásban bíznak az Acélbikák!

spigott - 2019. szeptember 22. 8:20

Csak a győzelem lehet a célja a Fehérvári Titánok elleni hazai mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának.

Eddig remekül szerepelnek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Ligában, ugyanis a mezőnyben egyedüliként még nem veszítettek pontot a sorozatban. Miroslav Ihnacak tanítványai három mérkőzést játszottak eddig, s mindhármat magabiztosan nyerték úgy, hogy tizenöt lőtt góljukra mindössze néggyel tudtak válaszolni az ellenfelek. A következő fordulóban ismét egy olyan vetélytárs vár az Acélbikákra, amelyet elméletileg le kellene győzniük, ugyanis ma délután öt órától az a Fehérvári Titánok látogat Dunaújvárosba, melyet a felkészülési időszakban, majd az Erste Liga nyitányán is sikerült felülmúlnia Silló Arnoldéknak.

A Titánok már négy mérkőzést játszottak az idei szezonban, s ezekből egyet nyertek meg a Hokiklub Budapest ellen, míg a mieinktől, a DEAC-tól, valamint legutóbb a Ferencvárostól is kikaptak, így jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tízcsapatos mezőnyben. Ez alapján egyértelműen az Acélbikák számítanak a meccs esélyeseinek, ám ez nem szabad, hogy elaltassa jégkorongozóinkat, hiszen egy nagyon agilis, sokat és jól korcsolyázó csapat lesz ma az ellenfelünk.

Tisztában van ezzel csapatunk kapitánya, Azari Zsolt is, aki egy motivált fehérvári együttesre számít, s mint azt érdeklődésünkre elmondta, nem 7-1-ről, hanem 0-0-ról kezdődik az összecsapás, vagyis nagyon oda kell figyelniük, ha szeretnék megőrizni hibátlan mérlegüket. Márpedig a céljuk egyértelműen ez lesz a megyei rangadók idei második felvonásán.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.