Szoros meccsek a Campusban

spigott - 2019. szeptember 18. 13:09

Nincs már pont nélkül álló csapat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Két találkozóval kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának harmadik fordulója. A DLSZ Arénában lejátszott mérkőzéseken először a még pont nélkül álló B.T. Mirage, valamint az utolsó előtti, eddig egy pontot gyűjtő Akrasz-Bau SE csapatai mérték össze egymással erejüket. A mérkőzést a Mirage kezdte jobban, már a második percben vezetett, ám ellenfele még az első felvonásban egalizált, majd az előnyt is magához ragadta a fordulás után. A sereghajtó azonban nem adta fel, s az utolsó előtti percben lőtt góllal mentette döntetlenre a meccset, így három fordulót követően nincs már pont nélkül álló együttes a Campus Osztályban.

Kép: DO-archív

A Tízpróbások és az Irapuato összecsapásának előbbiek voltak az esélyesei, s Deimel Dávidék úgy is kezdték a találkozót, ahogy arra számtani is lehetett, mert az első felvonás derekán és hajrájában is betalálva léptek el két góllal ellenfelüktől. Az Irapuato sem akart azonban pont nélkül maradni, ám hiába szépített a második felvonás elején, tovább már nem jutott, így a Tízpróbások végül 2-1-es sikerrel álltak a tabella élére.

Eredmények

B.T. Mirage – Akrasz-Bau SE 2-2 (1-1)
Tízpróbások – Irapuato 2-1 (2-0)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 9 pont, 2. Multisteel Hungary 6 pont, 3. PW-Shield Kft. 3 pont, 4. Varázs Kép 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 6. Papa SE 3 pont, 7. Irapuato 3 pont, 8. Akrasz-Bau SE 2 pont, 9. Gyalog Galopp 1 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.