Bravúros siker a bajnokságban

spigott - 2019. október 8. 8:04

Az eddig hibátlan Kazincbarcika legyőzésével szerezte meg első sikerét az OB I-es pontvadászat idei kiírásában a DUE-RFT floorball csapata.

A bajnokságot három győzelemmel kezdő Kazincbarcikai Ördögök elleni hazai találkozóval folytatta vasárnap este az OB I-es pontvadászatot a DUE-RFT floorball csapata. Az egyetemi sportcsarnokban megrendezett mérkőzést jól kezdték a mieink, s már a 4. percben megszerezték a vezetést Kiss Péternek köszönhetően. Ugyan sokáig nem örülhettek az előnynek floorballosaink, mert az esélyesebb vendégek szűk öt perccel később egalizálni tudtak, ám erre is volt válasza a DUE gárdájának, s a 12. percben Kovács Balázs góljával ismét előnybe kerültek, s fórjuk lehetett volna akár nagyobb is, de a mieink második gólszerzője egy perccel később sajnos büntetőt hibázott.

Képek: DIE-RFT (Löwinger Zoltán archív felvétele)

Ezzel együtt is sikerült megőrizni a vezetést a második harmadig, mely kiválóan alakult a hazaiak számára, ugyanis a 21. percben Kovács Balázs már nem hibázta el ziccerét, s mikor Magosi Erik is bevette a vendégek ketrecét a 22. percben, már 4-1-es előnynek örülhettek a mieink. A folytatásban csak szabálytalanságaikkal tűntek ki a felek, ám az eredmény már nem változott, így a záró etap előtt együttesünk állt lényegesen közelebb a győzelemhez. Az újabb térfélcsere után végleg eldőlni látszott találkozó, ugyanis Kovács megszerezte harmadik találatát is, s ugyan a vendégek nagyot hajrázva feljöttek 5-3-ra, Krukk Balázs 59percben szerzett gólja végleg eldöntötte a pontok sorsát, így hiába szerezte a meccs utolsó találatát a Kazincbarcika, végül a mieink örülhettek a 6-4-es győzelemnek, s ezzel együtt annak is, hogy feljöttek a bajnoki tabella hetedik helyére.

DUE-RFT – Kazincbarcikai Ördögök 6-4 (2-1, 2-0, 2-3)

DUE RFT: Majorosi – Balázs, Dolmán, Jadlószki, Kiss P. 1, Kiss T. (1), Kovács B. 3 (1), Krukk 1 (1), Magosi 1, Pavlicsek (1), Petrovickij, Sója, Pribék (kapus).

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.