Jó szereplés a serdülők között

doszerk - 2019. október 7. 12:53

Szépen helyt álltak a Gárdonyi iskola lábtoll-labdásai az Újszászon megrendezett Serdülő Országos Bajnokságon.

Ismét Újszászra utaztak a mögöttünk hagyott hétvégén a Gárdonyi iskola lábtoll-labdásai, akik ezúttal a Serdülő Országos Bajnokságon mérették meg magukat, ami azért volt nagy kihívás a versenyzők számára, mert egyikük sem tartozott ebbe a korcsoportba, így náluk idősebbek ellen kellett helyt állniuk. A cél így nem lehetett más, mint a tapasztalat gyűjtése, s emellett az, hogy ranglista pontokat szerezzenek, s megismerjék azokat, akik ellen januártól játszani fognak.

Kép forrása: Gárdonyi iskola

Érmet éppen ezért most nem szereztek a gárdonyisok, ám a Kattári Dávid, Lednecki Patrik, Irowa Noel összeállítású csapatnak így is sikerült a legjobb négy közé jutnia, s bár a harmadik helyért vívott csatában végül szoros mérkőzésen vereséget szenvedtek, negyedik helyük rendkívül biztató a jövőre nézve. Az egyéni számokban Kattári Dávid jutott a legtovább, ő a legjobb nyolc között fejezte be a viadalt. A Gárdonyi leány csapata is kitett magáért, szép játékot nyújtottak a fiatalok, akik közül Kondor Anett végül a tizedik helyen fejezte be a bajnoki küzdelmeket.

A Gárdonyi csapatának tagjai:

Fiúk: Rabi Marcell, Rédli István Márk, Kádár Barna, Budai Tamás Szebasztián, Nagy Dániel, Sziver Patrik Péter, Vadas Dominik, Kattári Dávid, Lednecki Patrik, Irowa Noel.

Lányok: Csenki Sára, Kattári Dóra, Kondor Anett, Zecher Zoé Mirjam.

A rovat további hírei: Sport

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.