Dunaújváros Hetilap

Legalja szinten az ellenzéki kampány: a mellrák elleni séta útvonalán ragasztottak ki Borkai-videós plakátot

doszerk - 2019. október 12. 12:17

Megmutatta az ellenzék, hogy milyen szinten mozog az erkölcsi nívója: a mellrák elleni séta útvonalán ragasztották át a dunaújvárosi polgármester, Cserna Gábor plakátjait a Borkai Zsoltról készült videóból kivágott ízléstelen képpel – írja az Újvárosi Valóság.

A portál felteszi kérdésként, hogy vajon mi köze lehet a győri polgármester meztelen hátsójának Dunaújváros jövőjéhez, majd emlékeztetik az olvasókat arra, hogy az ellenzéki logika szerint szoci drogos, zuglói vagy éppen budaörsi videókból is kitehetnének néhány filmkockát. Hozzáteszik: a város jobbikos ellenzéki polgármester-jelöltje, Pintér Tamás is elgondolkodhatna, vajon az ő múltjából nem kerülhet – e elő valami igazán pikáns momentum, ami veszélyeztetné képviselői mandátumát is.

Megdöbbentek a dunaújvárosiak, amikor szombaton reggel azt tapasztalták, hogy a mellrák elleni séta tervezett útvonalán a város jelenlegi polgármesterének plakátjaira a győri polgármester ízléstelen videójából kivágott jelenetet ábrázoló fénymásolt papírokkal ragasztgatták tele. Az, hogy ez mennyire méltatlan a mellrák elleni küzdelemhez, nem kérdés. Viszont az Újvárosi Valóság arra is felhívja a figyelmet, hogy az ellenzéki logika szerint akkor a Kispesten készült szoci drogos videóból is illene kitenni néhányat, esetleg a zuglói maffiarendszerre utaló hanganyagból is megafonon lejátszani részleteket, de jól mutatna a budaörsi polgármester, Wittinghof Tamás masszőrlánnyal készült pásztorórájából is az a jelenet, amint éppen boldoggá teszi a szőke hölgyet, akitől még számlát is kérA portál emlékeztet arra is, hogy éppen tegnap látott napvilágot Vona Gábor keresztfiáról egy pikáns sorozat, bulit rendeztek ugyanis a Jobbik nevű, egykor szélsőjobboldali, mára hamvas baloldalivá szelídült párt szolnoki főhadiszállásán, a hangulat tetőfokán pedig homoszexuálissá tréfálták magukat. Főszerepben a határon túli szavazatokat üveggolyókká átszámoló Szotyori-Lázár Zoltán és a helyi képviselőjelölt. Az Újvárosi Valóság azt írja: ezek a videók mind titokban készültek, saját barátaikról, párttársaikról, abban a reményben, hogy egyszer felhasználhatóvá válhatnak ellenük. Hozzáteszik: az emberileg is erősen megkérdőjelezhető, méltatlan viselkedés után joggal merülhet fel Önökben is a kérdés: legközelebb az Önök hálószobájában kutakodnak és kürtölik világgá a szexuális szokásaikat? A portál szerint az ellenzéknek és a roncskoalíció fővezérének, Pintér Tamásnak nem áll érdekében, hogy az általa mára már kedvelt gyurcsányista politikusokról, esetleg a jobbikos tagokról is ilyen plakátok készüljenek, pedig lenne miért elgondolkodnia. 

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Közélet

Szívességfal után Fészek Központ– akkor is, most is a segítségnyújtás jegyében

Szívességfal után Fészek Központ– akkor is, most is a segítségnyújtás jegyében

2024. már. 29.

A közelmúltban bontott zászlót, de az előzménye már a covid idején felbukkant a nagy közösségi portálon: a Szívességfal csoport alapítói hozták létre a Fészek Mentálhigiénés Központot – a tervekről és a bázis hátteréről Molnárné Hruby Enikővel és Törő Violettával beszélgettünk.

Megújult a piac, a friss áruk mellett már szép környezet is várja a vásárlókat

Megújult a piac, a friss áruk mellett már szép környezet is várja a vásárlókat

2024. már. 28.

A piac a dunaújvárosiak kedvelt bevásárlóhelye, a helyi termelők és árusok fontos terepe, tavaly novemberben kezdődött a felújítása, az ünnepélyes átadást pedig szerdán tartották. Ajándék: húsvét előtt pénteken délelőtt is nyitva lesz a piac!

Hivatalosan is átadták a bringával közlekedőknek az új kerékpárút-hálózatot

Hivatalosan is átadták a bringával közlekedőknek az új kerékpárút-hálózatot

2024. már. 27.

Ünnepélyes keretek között avatták fel az új kerékpárút-hálózatot városunk képviselői. Az esemény helyszínére, az erdei tornapályára biciklivel érkezett a városvezetés.

Ilonka néninek 90 évesen is az unokák a mindenei

Ilonka néninek 90 évesen is az unokák a mindenei

2024. már. 27.

Molnár Józsefné, Ilonka néni is a 90 évesek táborába lépett március 17-én. A jeles alkalomból nagy családja körében ünnepelt születésnapján. A város nevében Orosz Csaba önkormányzati képviselő köszöntötte.

Újdonságokkal bővül a körzet, a lakók kényelméért

Újdonságokkal bővül a körzet, a lakók kényelméért

2024. már. 27.

A lakossági igények felmérése után a városüzemeltetés szakembereivel tartott bejárást Barta Endre, a 4-es választókerület önkormányzati képviselője az új Vasmű úton.

"Dunaújvárosi Estek" – folytatás Kéri László politológussal

"Dunaújvárosi Estek" – folytatás Kéri László politológussal

2024. már. 26.

A Dunaújvárosi Estek című sorozat következő vendége Kéri László, szociológus, politológus lesz – az érdeklődőket a magyar belpolitikai helyzetről szóló beszélgetésre várják a Városháza dísztermében szerdán délután. Flyer.

Elkészült az életmentő készülékek térképe

Elkészült az életmentő készülékek térképe

2024. már. 25.

Hosszú egyeztetések és munka után elkészült Dunaújváros aktualizált defibrillátor térképe, melyet a Dózsa György úti főposta előtt találhatnak meg városunk lakói.