Megtelik gyerekekkel a Groupama Aréna

doszerk - 2019. október 8. 17:43

A magyar válogatott vasárnapi, Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjén mintegy 15 ezer gyermek buzdíthatja a csapatot.

Miután az UEFA Fellebbviteli Bizottsága helyben hagyta a korábbi zártkapus döntést, a Magyar Labdarúgó Szövetség élt az UEFA által biztosított lehetőséggel, és 14 éven aluli gyerekek számára lehetővé tette, hogy a helyszínen szurkoljanak a magyar válogatottnak az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőn. A klubok, iskolák, intézmények részéről jelentős érdeklődés mutatkozott a lehetőség iránt, öt nap alatt 15 ezer gyermek jelentkezését regisztráltuk a gyerekjegy.mlsz.hu oldalon, és kedd délutánra megteltek a rendelkezésre álló helyek a stadionban.

Kép: mlsz.hu

Ezt követően újabb jelentkezéseket nem tudunk fogadni, a jelentkezési adatlapon megadott kapcsolattartókat e-mailen értesítjük a részletekről. Tekintettel különleges helyzetre, a vasárnapi meccsen a szokásosnál korábban kinyitjuk a stadion kapuit, hogy a vidékről érkező csoportok is kényelmesen át tudják venni a jegyeiket, és be tudjanak lépni a stadionba. A stadion kerengőjén játékokkal és egyéb programokkal várjuk a fiatal szurkolókkal, és a büfék is különleges menüvel készülnek a gyerekek igényeire, derült ki a Magyar Labdarúgó Szövetség közleményéből.

A rovat további hírei: Sport

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.