Most nem volt esély

spigott - 2019. október 14. 13:05

Nem sikerült pontot szereznie a Dunaújváros PASE U19-es és U17-es csapatainak a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

Nem várt könnyű feladat a Dunaújváros PASE U17-es és U19-es labdarúgóira a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában. A tizedik helyezett U17-esek a hatodik PMFC vendégeként léptek pályára, s már az első felvonásban háromgólos hátrányba kerülve távolodtak a pontszerzés reményétől. A fordulás után így hiába sikerült döntetlenre hozni a második negyvenöt percet, a házigazdák végül sima győzelmet aratva gyűjtötték be a három pontot, amivel a mieink visszacsúsztak a tabella tizenegyedik helyére (4-1).

Kép: DO-archív

U19-eseink a listavezető Paks ellen mérették meg magukat a vidámparki műfüves pályán. Az összecsapásnak egyértelműen a vendégek voltak az esélyesei, s bár az első félidőben jól tartották magukat a dunaújvárosi fiatalok, így is a vendégek vonulhattak minimális előnnyel a pihenőre. A térfélcsere után viszont kiszakadt a paksi gólzsák, ugyanis az ellenfél hat alkalommal mattolta a DPSE védelmét, így nagyon sima, 7-0-s sikert aratott, így az ifjúságiak is a tizenegyedik helyről várják a bajnokság folytatását.

Eredmények, gólszerzők

U17
PMFC – DPASE 4-1
(3-0)
Gólszerzőnk: Kis-Gál Dávid

U19
DPASE – Paks 0-7
(0-1)

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.