Remek hétközi forduló

doszerk - 2019. október 10. 17:33

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági csapata is simán nyerte legutóbbi korosztályos bajnokiját.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban folytatta a bajnoki küzdelmeket szerdán délután a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese. A serdülők ezúttal a Győri Audi ETO KC II. együttesét látták vendégül, s Meggyes Rita tanítványai már az első félidőben eldöntötték a pontok sorsát. Fiataljaink ugyanis 17-9-re nyerték az első harminc percet, így a második már nem sok izgalmat tartogatott. A fordulás után valamelyest kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, de a mieink magabiztos győzelmét így sem veszélyeztette semmi. A 28-21-es győzelemből Kecskés Noémi tizenhat góllal (!) vette ki a részét, s akadémistáink öt mérkőzés után négy győzelemmel és egy vereséggel állnak a tabella harmadik helyén.

Képek: DO-archív

Az ifjúságiak a Mosonmagyaróvár együttese ellen húztak szerelést, s már az első felvonásban tudatosították vetélytársukkal, hogy sok jóra nem számíthat Dunaújvárosban. már a szünetig sikerült ugyanis hétgólos előnyt szereznie Illés Márton tanítványainak, akik a folytatásban sem adtak esélyt ellenfelüknek, s végül tizenhárom gólos, 36-23-as győzelemmel tartották itthon a bajnoki pontokat. Ifjúsági csapatunk is öt mérkőzésen van túl a bajnokságban, s három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a tabella hatodik helyén áll jelenleg.

Eredmények

Serdülők
DKKA – Győri Audi ETO KC 28-21
(17-9)
Gólszerzőink: Kecskés Noémi 16, Graffy Tamara 5, Aranyi Vivien 3, Varjas Lara 2, Sztanó Kincső 1, Váradi Hanna 1.

Ifjúságiak
DKKA – Mosonmagyaróvári KC 36-23
(18-11)
Gólszerzőink: Koronczai Petra 7, Galkó Laura 5, Braun Laura Csenge 4, Husti Hanna 4, Matucza Gabriella 4, Fodor Neszta 3, Takács Cecilia 3, Ujházi Petra Vivien 3, Keringer Klaudia 2, Papp Kitti 1.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.