Sikerben bízva

doszerk - 2019. október 27. 8:02

Nem vár könnyű mérkőzés ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóira a Vasas otthonában.

Óriási csatában szenvedett hosszabbításos, 2-1-es vereséget az UTE elleni hazai találkozón pénteken este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely tizenhárom lejátszott találkozót követően a harmadik helyen áll az Erste Liga tabelláján. Miroslav Ihnacak együttese valósággal szétlőtte ellenfelét a legutóbbi fordulóban, ám a hatékonysággal komoly problémái voltak Acélbikáinknak, akik hatvanhét (!) alkalommal próbálták Duschek mögé juttatni a korongot, ám ez mindössze egyszer, a rendes játékidő vége előtt három másodperccel sikerült nekik. Remélhetőleg a következő mérkőzésen lényegesen jobb lesz együttesünk helyzetkihasználása, s erre szükség is lesz, mert vasárnap este 17 óra 40 perctől idegenben, a Vasas otthonában korcsolyáznak jégre Somogyi Balázsék.

Kép: DO-archív

A fővárosiak ugyan csak az utolsó előtti helyen állnak a tabellán, ám nagyon kellemetlen ellenfelek, s erről már idén is megbizonyosodhattunk, ugyanis a két gárda szeptember végi dunaújvárosi mérkőzésén úgy nyertek a mieink 6-4-re, hogy a mérkőzés derekán még egált mutatott az eredményjelző. Ladányi Balázs együttese nagyon kellemetlen harcmodorban játszik, játékosai nem ismernek elveszett korongot, hatvan percen keresztül képesek rengeteget korcsolyázni, s bár az idei szezonban ez csak két győzelemre volt eddig elég nekik, senki nem számíthat könnyű mérkőzésre ellenük, főleg hazai pályán. Dolgos, kemény csata vár tehát csapatunkra, mely természetesen a siker reményében utazik el újabb mérkőzésére, de abban az esetben, ha az Újpest ellen is látott teljesítmény jobb helyzetkihasználással párosul, úgy reális esély van arra, hogy három ponttal térnek haza Acélbikáink a fővárosból.

A rovat további hírei: Sport

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.

Az éllovashoz látogat a DFC

Az éllovashoz látogat a DFC

2024. ápr. 13.

Iváncsán lép pályára a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III-as pontvadászat újabb fordulójában vasárnap délután négy órától.