Sűrűsödő élmezőny

spigott - 2019. október 16. 13:02

Elmaradtak a nagy küzdelmek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a negyedik Papa SE és a hetedik Akrasz-Bau SE mérte össze egymással erejét. Ugyan a tabellán elfoglalt helyezés után előbbi tűnt esélyesebbnek, a pályán utóbbi volt a pontosabb és hatékonyabb, így már az első félidőt követően három góllal vezettek Borbás Gergelyék. A Papa SE csak a mérkőzés véghajrájában tudott szépíteni, ám erre is volt válasza ellenfelének, mely végül 4-1-es sikerrel lépett előre a tabella negyedik helyére.

Kép: DO-archív

Este héttől a sereghajtó B.T. Mirage és a második Multisteel Hungary játékosai léptek pályára, s bár az első félidő után még 1-1-re álltak a felek, a fordulás után igazolta a papírformát a favorit, mely sorozatban három gólt szerezve lépett meg vetélytársától, s 4-1-es győzelemmel erősítette meg második helyét a bajnoki táblázaton. A kilencedik helyezett Irapuato és az ötödik Kemi-Ker mérkőzése simának indult, hiszen utóbbi már 3-0-ra is vezetett, ám ellenfele a második felvonás elején minimálisra csökkentette hátrányát. Tovább azonban nem jutott az Irapuato, mert Südi Dánielék egy újabb 3-0-s rohammal meglógtak tőlük, s végül 7-3-as sikert arattak.

Eredmények

Papa SE – Akrasz-Bau SE 1-4 (0-3)
B.T. Mirage – Multisteel Hungary 1-4 (1-1)
Irapuato – Kemi-Ker Kft. 3-7 (1-3)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Multisteel Hungary 13 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 12 pont, 4. Akrasz-Bau SE 11 pont, 5. PW-Shield Kft. 9 pont, 6. Papa SE 9 pont, 7. Gyalog Galopp 8 pont, 8. Varázs Kép 7 pont, 9. Irapuato 6 pont, 10. B.T. Mirage 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.